Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Pécsiek! Van itt olyan fürdő,...

Pécsiek! Van itt olyan fürdő, ahova ősszel/télen lehet menni és nem csak uszoda van a benti részen?

Figyelt kérdés
Hétvégén szeretnénk menni a párommal fürdőzni (szauna, termál, stb) nagyjából ilyen 1 napos wellnesst képzeltünk el.
2019. szept. 30. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fent a Da Vincinèl van erre lehetőség,ha jól tudom.
2019. szept. 30. 18:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Magyarhertelend,Siklós,Harkány. Én Pécsen nem tudok. :(
2019. szept. 30. 20:11
 3/5 A kérdező kommentje:
es a Da Vincibe bejelentkezes nelkul el tudunk menni csak egy delutanra?
2019. okt. 1. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Pécsen én sem tudok, viszont a kettes válaszoló ötletein kívül ott van még Szigetvár, illetve Kaposváron a Virág fürdő, bár abban nem vagyok biztos hogy ott van szauna. Magyarhertelendit sokan dicsérik és valóban jó is bár mi csak a medencéket szoktuk használni, és ami jó benne, hogy szépen meg van csinálva, illetve az étterem része is kulturált,finom ételeket készítenek.
2019. okt. 2. 19:46
 5/5 A kérdező kommentje:
mindenkepp Pecsen, de koszonom azert! a Viragfurdot ismerjuk, van ott is szauna☺️
2019. okt. 2. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!