Konditermekbe, meg fürdőkben miért csak az öregek zuhanyoznak le, a fiatalok miért nem?
Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 10:25
1/9 anonim válasza:
Ez nem igaz, hogy csak öregek zuhanyoznak, szerintem te jársz inkább olyan helyre, ahol kevés a fiatal.
2/9 anonim válasza:
Konkrétan nálunk, egyfajta küzdösportklubban németorsza´gban is ez megy. A fiatalok közül cask az edzö fia jön zuhanyozni, a többi fiatal sutyerák veszi a titokzoknikáját meg a pingvinmelegítöjét aztán tipli.
3/9 anonim válasza:
en zuhanyzom..de télleg a tizen huszonévesek kész vége az edzésnek,es az izzadt trikojukra rá a kabát,vagy az izzadt testére átcseréli a polot es mennek pfuj,förtelem
4/9 anonim válasza:
Én bevallom, a saját fürdőszobámban jobban bízok, mint egy közös használatú zuhanyfülkében. Egy fincsi kis gombás fertőzés jó sokáig meg tudja keseríteni az életedet.
5/9 anonim válasza:
Mondjuk én azért mert, edzés után haza szoktam menni, és nincs is messze...
6/9 anonim válasza:
Ezert kell papucsban zuhanyozni ilyen helyeken, ez alap.
Amugy en sem ertem miert nem zuhanyoznak..
7/9 anonim válasza:
"Ezert kell papucsban zuhanyozni ilyen helyeken, ez alap." - Semmit nem jelent, tapasztalat, elég, ha egyszer fertőzötten összefogdosnak mindent. Évek óta próbálok megszabadulni egy vélhetőleg ilyen helyen egyszer összeszedett vacaktól a talpamról. Inkább letusolok otthon.
8/9 anonim válasza:
Én egyszerűen nem szeretek más azonos neműekkel együtt zuhanyozni, és mások előtt meztelenkedni. Haza megyek és ott oldom meg. De amúgy én csak fiatalokat láttam zuhanyozni kizárásos alapon mivel egyetemi kondi...
9/9 anonim válasza:
Én leszarom, hogy látnak, vagy sem, ha pont a testemre kíváncsi, akkor nézegesse, de gyorsan mert kb. 1 perce van rá.
Otthon zuhanyzom sokszor, mert a szomszédba járok, de szoktam ott is és eddig semmi gondom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!