Másokat is fel szokott idegesíteni a sakk?
Figyelt kérdés
Engem nagyon fel tud idegesíteni valamiért ha kikapok, pedig nem játszom olyan rosszul. Egy két vereség még elmegy, de akkor szoktam nagyon nagyon bepörögni, amikor valaki online oldalakon elkezd csalni. Például én leülök olyan 1750-as élővel kihív egy 1500-as szintű játékos, akinek a statisztikáján is látni, hogy nem lehet túl erős játékos. Például 60%-ban elveszíti a partikat. Erre elkezdünk játszani és már a lépéseiből rögtön látni, hogy nem egy kezdő játékossal van dolgom! Csak ezek a rhadékok direkt trollkodnak 2000 élőkkel!!! Az ilyeneket legszívesebben fejbelőném mind esküszöm ki tudnám nyírni őket!#sakk #sakkbartok.hu
2019. szept. 16. 19:08
1/3 A kérdező kommentje:
Természetesen úgy értem direkt elveszíti a partikat random, például feladja az első lépésnél! Így lemegy az élő pontja olyan 1400-1500 közé, aztán kihív egy erősebb játékost mondjuk olyan 1700/800-ast persze ő sunyiban 2000 körül mozog, aztán így szívatja őket! Meggyőződésem, hogy sokszor ez van online, mert az nem igaz hogy egy harmadosztályú játékos ennyire erős lenne hogy megvernek ez képtelenség!
2019. szept. 16. 19:12
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, de én egyszerűen idegrohamot tudok ettől kapni néha. Nem akarok sztorikat mesélni, de nem egy laptopom bánja már a dolgot. Lehet nekem nem is lenne szabad játszani, mert egyszerűen szinte semmi nem tud ennyire felidegesíteni, mint ez. Csak az a baj, én mást nem is szeretek játszani engem nem kötnek le az ilyen modern játékok. Vagy fel kellene mennem 2000 fölé kicsit aztán 95%-ban verni mindenkit mondjuk 1850 alatt.
2019. szept. 16. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!