A Hostess-ek ezt vajon vállalnák?
Figyelt kérdés
Semmi rossz dologra nem kell gondolni, csak az jutott eszembe, összejött egy kis pénz egy fotópályázatból, amit én előre megfogadtam, ha megnyerem, akkor csakis hülyeségre fogom elkölteni a pénzt (mivel biztos voltam benne, hogy nem nyerek, de ha már mégis sikerült, meg kell tartanom a fogadalmamat.). Na, én arra gondoltam, hogy az egyik barátommal, meg a nagyapámmal játszok egy mindenki-mindenki ellenes hármas sakkpartit, és rendelek mondjuk tíz hostess-lányt az alkalomhoz, akiknek feladata az lenne, hogy a sakkpartikat nagy figyelemmel nézzék, és tapsoljanak 1-1 lépésünkön. Mint a Forma 1-ben azok a tapsolós lányok. Körülbelül olyan két órát venne igénybe ez a kis közjáték, kérdés, hogy nem tartanák e túl megalázónak úgymond a hostess-ek az ilyesféle munkát? Vagy, ha kifizetem rendesen őket, akkor el kell hogy vállalják?2016. jan. 21. 16:16
1/4 anonim válasza:
Attól függ mennyit fizetsz nekik :D
2/4 anonim válasza:
Ha kifizeted őket rendesen, akkor még le is szopnak.
3/4 A kérdező kommentje:
Minden munkáért külön árajánlatot mondanak? Azt gondoltam, van egy fix órabér, mondjuk 10.000 ft/hostess lány, és azon belül meg van adva, hogy mit vállalnak és mit nem.
2016. jan. 21. 16:26
4/4 anonim válasza:
Amelyik hostess 10e ft egy órára az le is szop. :D
Sima, rendezvénykisegítő hostessek óránként kb. 1000ft-ot kapnak.
Amúgy a legegyszerűbb, ha egy ezzel foglalkozó facebook csoportba teszel fel hirdetést és így megkerülöd a közvetítő céget és megsporolód az adót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!