Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki az a barna hajú nő aki a...

Ki az a barna hajú nő aki a 90es években volt a magazinokban?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy énekesnő vagy színésznő volt, vagy mindkettő, de rengetegszer volt magazinokban. Mintha több tagú alakulat lett volna és leginkább rá hasonlít:

[link]

beírtam már minden létezőt a google-ba: "brunette brown eyes hair actress singer 90s hottest sexy forgotten" de nem találom. Ezeket dobálta a google, de nem ezekre gondolok:

- Jennifer Love Hewitt

- Melanie Blatt az All saints-ből

Mintha valami magazin meg is választotta volna a legszexibb nőnek. Nagyon szép egzotikus barna szemei voltak.

Először azt hittem, hogy a beverly hills 90210-ben játszott, de nem. Valaki tudna tippeket adni? Ha látnám egyből felismerném...

2019. szept. 15. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Victoria Beckham?
2019. szept. 16. 21:50
 2/3 A kérdező kommentje:
nem Beckhamné, valami kevésbé ismert név...
2019. szept. 16. 21:58
 3/3 A kérdező kommentje:

huhh, nagy nehezen rájöttem :)

s club 7 volt a nevük, a csaj meg Rachel Stevens... hosszú évek óta nem hallottam róla :)

2019. szept. 16. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!