Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nem voltam sehol a nyáron,...

Bells44 kérdése:

Nem voltam sehol a nyáron, viszont valamit mondanom kell, ha szeptemberben a tanárok rákérdeznek. Mit mondjak?

Figyelt kérdés
Szeptemberben sokat szokták a tanárok kérdezgetni, hogy mi volt a legnagyobb élményünk a nyáron. Én idén szó szerint semmit nem csináltam, viszont ezt ciki lenne mondani. Mit kellene mondanom, ha megkérdezik, hogy ne tűnjön az életem unalmasnak, viszont hihető legyen?

#iskola #nyár #beszámoló #unalmas az életem pls help me
2019. aug. 2. 18:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Oké, kezdjük ott, hogy akartam menni dolgozni, viszont a lakhelyemen nagyon kevés a diákmeló, és betöltötték a összeset. Tehát idén kimaradt. Jövőre megyek. Aztán pedig, az osztályom tele van gazdagokkal, akik a legkülönfélébb izgalmasabbnál izgalmasabb helyeken és fesztiválokon voltak a nyáron, előttük kicsit kellemetlen mondani, ha nem voltál sehol. A nagymamám nem él, az az opció nem jöhet szóba. De azért tényleg, köszönöm a segítséget, tényleg burva sokat segítettetek azzal, hogy kigúnyoltok. Taps taps az internetnek. Akinek nem inge, ne vegye magára, aki tényleg segíteni próbált, annak őszintén köszönöm.
2019. aug. 8. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!