Bells44 kérdése:
Nem voltam sehol a nyáron, viszont valamit mondanom kell, ha szeptemberben a tanárok rákérdeznek. Mit mondjak?
Figyelt kérdés
Szeptemberben sokat szokták a tanárok kérdezgetni, hogy mi volt a legnagyobb élményünk a nyáron. Én idén szó szerint semmit nem csináltam, viszont ezt ciki lenne mondani. Mit kellene mondanom, ha megkérdezik, hogy ne tűnjön az életem unalmasnak, viszont hihető legyen?2019. aug. 2. 18:48
1/11 anonim 

válasza:

Nem értem miért kellene hazudnod. Egyébként is biztosan kiderül.
2/11 anonim 

válasza:

Rengetegen vannak így. Hidd el, ez nem szégyen. A tanár az ostoba aki ezt megkérdezi, vagy azt, hogy mit kaptál karácsonyra. Tudnia kell, hogy mindenki más sorból jön. Valaki a Bahamákon tölti a nyarat, van aki nem jut el sehová. Már idősebb vagyok, de rettenetesen utáltam ezeket a kérdéseket. Pláne ugy, hogy tudtam, van olyan az osztályban, aki az uzsonnát sem ehette meg, mert haza kellett vinnie a kisebb tesónak. Én vagy az igazat mondanám vagy valahogy lenulláznám. Nem nehéz.
3/11 anonim 

válasza:

Az az ostobaság, hogy megkérdezi valaki, hogy "mi volt a legnagyobb élményünk a nyáron"?
Hát... lehet az ilyen különleges kis hópelyhek még ebben is valami megkülönböztetést / üldöztetést látnak, de amúgy a világ legtermészetesebb kérdése.
4/11 anonim 

válasza:

Mondd hogy voltál nagyidnál, jól érezted magad és ennyi.
5/11 anonim 

válasza:

3: A világ legtermészetesebb kérdése, de ahogy a fenti példán látszik a gyerekek akik nem voltak sehol eléggé ráizgulnak.
6/11 anonim 

válasza:

Különleges hópehely vagyok. Akitől idéztél. Több szarságon mentem át fiam mint ahogy azt te el tudnád képzelni. Amúgy végtelenül ostoba és könnyű életed lehetett, ha ennyit szűrtél le abból amit írtam. De te sose fogod érteni ennek a lényeget, nem szortultál rá. Nézd meg a kérdezőt. Augusztus 2.-án ezen agyal. Ennyire természetes ez a kérdés és ennyi szorongást szül.
7/11 anonim 

válasza:

Mesélj a szenvedéseidről. Olyan érdekes hallgatni!!!
Egyébként a kérdés nem az hogy ki hol volt hanem az, hogy mi volt a legnagyobb élmény.
8/11 anonim 

válasza:

7-es válaszoló. Az biztos, hogy nekem az lett volna, hogy 3 hónapig csicskáztatlak. Meg sem untam volna. Látlak is magam előtt.
9/11 anonim 

válasza:

És akkor mi van? Nagyon sokan nem mennek sehova a nyáron! A tisztességes diákok elmennek dolgozni, segítenek a szüleiknek, otthon elfoglalják magukat. Nem csak k rvák, meg softboyok vannak ám a fiatalok között, akik fesztiválon k rvulnak, hanem tisztességesek is!
Mondjuk ha semmit sem csináltál, csak meresztetted a segged az gáz, legalább dolgozni elmehettél volna.
10/11 anonim 

válasza:

En ilyenkor felsoroltam azokat a helyeket, ahol egesz addigi eletemben voltam nyaralni. Nem volt sok, igy hiheto volt, hogy egy nyaron tortentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!