Mit tehetnék? Bővebben lent.
Szóval egyik barátnőmmel kitaláltuk hogy elmegyünk Siófokra a palace-ba bulizni. (júniusban voltunk ott mikor ott nyaraltunk haverokkal) Csak egy a baj a szüleim számára hogy 220 km-re lakunk Siófoktól.. és anyum nem szívesen enged el úgy hogy csak ketten menjünk. Mondtam neki hogy múltkor se volt semmi, meg tudunk vigyázni magunkra, és még szállásunk is lenne 10 percre a disco-tól. De azzal jön hogy miért akarunk olyan messzire menni bulizni. Azt is mondtam hogy strandolnánk is mivel jó idő lesz, meg tényleg nagyon jó hely, mégis hajthatatlan. Állítása szerint megbízik bennem, akkor miért nem enged? Mivel győzhetném meg hogy elengedjen? Elvégre 18 éves vagyok, és már önállósodnom kell, meg tapasztalatokat szereznem. Egyébként mostanában kezdtem el bulikba járni, eddig a szórakozás ilyen mozi, strand meg hasonló dolgokból állt. Előre is köszi a válaszokat :) jah és hozzáteszem van zsebpénzem, ami elég a szállás, út, buli kifizetésére.
18/L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!