Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Úgy szeretnék könnyen felodódn...

Úgy szeretnék könnyen felodódni de nem tudok. Mit tehetnék hogy ez könnyebben mejen?

Figyelt kérdés
Pl mikor táncolni kell (mondjuk lagziba) nem merek pedig úgy szeretnék...és még van sok más dolgog biztos amibe ilyen bizonytalan vagyok.Pedig nem vagyok egy csendes ember nagyon sokat válltoztam már meg tudom védeni mag (szóban:P) szóval hát még őrültebb lettem (jó irányba persze azér)
2009. jún. 21. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
igyál meg egy feles pálinkát
2009. jún. 21. 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Erre nincs módszer. Magadban kell elhatároznod, hogy mikor vagy képes lazán viselkedni. Nekem sem mindig sikerül, pedig elég társaság központja típus vagyok. Szerintem szerezz egy kis önbizalmat. Vagy ha társaságban vagy, akkor dobj be poénokat vagy vmi egyszerű témát. Táncolni régebben én sem mertem, de aztán ha jó barátokkal megyek bulizni, úgy minden könnyebb.
2009. jún. 21. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:

,,Magadban kell elhatároznod, hogy mikor vagy képes lazán viselkedni. "

Hogy határozzon el bármit is, ha nincs önbizalma ?

Azért nem mered megtenni, mert félsz, bolondot csinálnál magadból.Említetted az esküvőt, próbálnál menni táncolni, de nem megy, mert nem mered.Pedig meg kell mutatni, mert hány ember van, aki nem tud táncolni, és annál jobban feltűnősködik.Így volt, ez egy barátnőmmel.Csendes volt nagyon közösségekben.Velünk itthon elvolt. Kicsit telt az idő.Saját maga kontrollálta félelmét, és egy jó buliban, aznap éjszaka a legjobb táncosnak választották!!!(???) Ki gondolta volna, hogy az a lány ilyen ? Mindent meg kell próbálni. Egyszer élünk.

Remélem ez a story példát mutatott. ;)

2009. júl. 19. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!