Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik ez az anime?

Melyik ez az anime?

Figyelt kérdés

Még régen, valamikor 2007 környékén láttam egy jelenetet belőle animaxon. Ovis fejjel akkor nagyon megijedtem tőle, de most kíváncsi vagyok, melyik anime lehetett az.

Volt egy ház, ami mellett voltak nyúlketrecek. Néhány lánynak (asszem barátnők voltak) voltak nyulai, azokat éjszakára betették a nyúlketrecekbe, majd bementek aludni a házba. Az egyik lánynak volt egy hófehér nyuszija, az éjszaka szörnnyé változott, lerombolta a nyúlketreceket és megölte a többi nyuszit. A lányok reggel nem tudták mi történt, és a fehér nyuszi gazdája magához ölelte a nyulát, majd a nyúl szeme vörösen felvillant. Ennyire emlékszem, ezután kikapcsoltam a tv-t mert nagyon megijedtem tőle. Lehet ez kevés, de felismeri valaki?

2019. jún. 9. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Bújj, bújj, szellem! talán? (Gakkou no Kaidan/Ghost Stories)

Abban volt egy ilyen nyuszis epizód, de ott úgy emlékszem, az iskolában voltak a nyulak.

2019. jún. 9. 09:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha a Bújj, bújj, szellem!, akkor ez a 9. rész volt.

(#1. voltam)

2019. jún. 9. 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Talán:

Bújj, bújj, szellem! (másnéven: Gakkou no Kaidan, Ghost Stories) Ez amolyan ifjúsági horror.

2019. jún. 9. 09:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez lesz az, köszönöm szépen :)
2019. jún. 9. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!