Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ti milyen Anemét ajánlanátok...

Ti milyen Anemét ajánlanátok egy olyan embernek, aki még egyet sem látott és nem annyira érdekli?

Figyelt kérdés

2019. máj. 25. 12:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A "nem annyira érdekli" azt jelenti, hogy egyáltalán nem vagy hogy valamennyire igen?

Ha egyáltalán nem, akkor semmilyet. Nem kell ezt mindenkinek nézni.

Ha meg valamennyire igen, akkor valami moviet ami kapcsolódik az érdeklőddési köréhez és kevésbé "animés". Például ezekből válogatva:

• Akira

• Bakemono no Ko

• Cowboy Bebop: Tengoku no Tobira

• Death Billiards

• Ginga Eiyuu Densetsu: Waga Yuku wa Hoshi no Taikai

• Jin-Rou

• Hadashi no Gen

• Karigurashi no Arrietty

• Little Witch Academia

• Koukaku Kidoutai

• Memories

• Mononoke Hime

• Ookami Kodomo no Ame to Yuki

• Paprika

• Perfect Blue

• Redline

• Sennen Joyuu

• Steamboy

• Toaru Hikuushi e no Tsuioku

• Tokyo Godfathers

Sorozatokkal akkor próbálkoznék be, szintén az érdeklődési körére építve, ha maga a médium iránt is kifejezetten érdeklődik.

2019. máj. 25. 12:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Engemet kicsit értdekel, igazából opyan kéne amivel „eltudnám kezdeni”
2019. máj. 25. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Az Avatár utolsó léghajlító. Ez mondjuk nem anime de nagyon hasonlít rá ezért kezdés ez szerintem megfelelő.
2019. máj. 25. 23:09
 4/12 A kérdező kommentje:
Annak már dzinte az összes részétláttam
2019. máj. 26. 08:50
 5/12 anonim ***** válasza:
És fimben milyen az érdeklődési köröd? Mert az anime rendkívül színes műfaj. Ugyanúgy mintha azt mondanád "film" . Mit szeretsz? Krimit, romantikust, horrort, történelmit, vígjátékot? Könnyed, szórakoztatót akarsz, vagy elgondolkodtatót ahol nem elég a felszínt kapirgálni? Nevetni, vagy sírni akarsz rajta? Vagy valami hétköznapibbat?
2019. máj. 26. 08:51
 6/12 anonim ***** válasza:
FMA Brotherhood egy nagyon jó anime kezdésnek, ha nem rettent el, hogy 64 részes.
2019. máj. 26. 09:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Igázából nekem sorozatban a Rick amd Morty, filmben meg James Bont. A 60+ rèsz nem ilyeszt el, a trónok harca sem volt olyan hosszú.
2019. máj. 26. 10:03
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ezeket meglehet nézni. (legalábbis én ezeket láttam először)

-Naruto

-One Piece

-Fairy Tail

-Hunter x Hunter(sajnos nincs befejezve)

Igaz ezek elég hosszúak, de én először mindig hosszú animét akartam nézni.(De amúgy rájöttem,hogy a rövidebbek is jók:D)

+Grand Blue

+One-Punch Man

(én nem az elsők között láttam ezeket, viszont érdemes megnézni mindkettőt.)

Talán tudtam valamennyit segíteni.:/

2019. máj. 26. 10:24
 9/12 anonim ***** válasza:
55%

8: Kezdőknek semmiképp sem neverending hulladék tucatshouneneket kellene ajánlani, mint Naruto és társai.

Engem pl. pont a Naruto taszított az animéktől, mert régen csak ilyesmiket adott a TV agybafőbe, és emiatt az a kép élt bennem az animékről, hogy az összes akkora fosch mint az ilyenek.

2019. máj. 26. 12:08
 10/12 anonim ***** válasza:
kampfer
2019. máj. 26. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!