Mit ajanlanatok egy fizikabol eros, de matekbol nem tul tehetseges embernek?
Szia!
Én spec.mat. tagozatra jártam, de volt a suliban fizika tagozat is. De mégis fizikából is mi voltunk a jobbak, mert sok fizika feladatnál a matematikai nehézségek megkerüléséhez jó ötletek kellenek. Nade mi átmentünk a matematikai nehézségeken, mint egy tank, míg a fizikások a kerülő ösvényeket keresték.
Ugyanakkor azt gondolom, hogy a matekkal se lesz gond, csak rá kell feküdnöd egy kicsit. Ha valami súlyos gond lenne a fejedben, akkor a fizika se menne. Próbálkozz be azzal a mérnöki iránnyal, aztán ha nem jön be, még mindig válthatsz szakot, egy év nem hatalmas veszteség.
Koszonom a valaszokat! Igy lesz mindenkeppen, csak valami "b" lehetoseget kerestem, hogy ha mindenkepp lecsusznek a villamosmernokirol.
(Azert a matektudasom hianyat nem ugy ertettem, hogy s*gghulye vagyok belole, csak aranylag tobb ido es nagyobb erobefektetes egy-egy peldat megertenem, mint a csoportarsaimnak, jegybol is egy kevesbe stabil negyesem van, igaz emeltes csoportban, az alapban szinotos voltam mielott atraktak.)
Azert ha van valakinek otlete a kerdest illetoen, megkoszonom ha megosztja velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!