Valami anime, amit nem unok meg kb.2-3 rész után úgy, hogy kínokkal nézem, hogy hátha jó lesz majd?
Olyan anime, amin nem unom halálra magam esetleg? Természetfeletti erők, fantasy, akció, kaland egy kis humorral benne esetleg, és lehetőleg ne régi anime, legyen azért valamennyire jó a grafika.
Pl.: ami nekem shounenből bejött az a One Piece, Yu-yu Hakusho, Hunter x Hunter, Dragon Ball-Z-Super, Fairy Tail, Ao no exorcist, Inuyasha.
De többféle műfajból szoktam nézni animéket. Nagyon bejött még pl.: Angel Beats, Charlotte, Kekkai Sensen.
De a kedvenceim között van a Junjou Romantica, Sekaiichi Hatsukoi, Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru , Super Lovers, Hybrid Child.
Még: High School DxD, Monster Musume no Iru Nichijou.
De most legfőképpen a Charlotte-hoz és az Angel Beats-hez hasonló animére vágyom.
Köszi
Ai no Kusabi. Az neko mellett minden "yaoi" anime "ukéja" elveszhet. :D Bár ez az anime mondjuk túl régi...
Seinen kategóriában keresgélj, az felnőtt férfiaknak szól, többségük olyan elemeket tartalmaz, amiket felsoroltál.
Another
Nekem örök kedvenc. Annyira érdekes a története, rejtélyes, fantasy. Kissé sötét a hangulata, de nagyon jól áll neki.
Bungou stray dogs! (Akció, kaland, szupererő, minden mi kell. És baromi vicces)
Nekem az egyik kedvencem. Szerintem nem lehet megunni. 3szor néztem már újra, de ugyan olyan jó. Most jött ki a 3. Évad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!