Mi a vélemény az Attack on Titan-ról errefelé mostanában?
Elég régóta nem voltam ezen az oldalon. Annó még az itteni veteránok leginkább gagyinak tartották, ahogy emlékszem.
Nem mondom, hogy hibátlan az anime, mert messze nem az. De a legnagyobb erőssége az maga fő plot, illetve a rejtélyek. Most már ahol tartunk nagyon lehet érezni, hogy úgy összességében azért eléggé át van gondolva és az elejétől meg van tervezve a sztori, és amik a harmadik évad első felében kiderültek, hát szerintem nagyon beteg és érdekes.
Szóval?
én komolyan nem értem mi a halál baja van az embereknek ezzel az animével pláne nem a mangával. Én esküszöm megpróbálom megérteni, de szerintem a manga igenis rendelkezik karakterfejlődéssel (nem is kevéssel), jó és izgulós sztori vezetéssel, baromi reális és csavaros az egész. A karakterek egyáltalán nem egysíkúak, ki kell mondjam hogy még Eren is egész érdekes karakter pedig a halálba irritál. A monológok nagyon jók, a tettek és a halálok súlyát is végig érezni. A rajzstílusa meg kifejezetten tetszik. Tudom hogy Isayama nem a világ legjobb rajzolója, de szerintem igenis jól csinálja amit csinál. Az akciójelenetek kifejezetten rohadt jók. Egyáltalán nem egy megszokott Shounen anime. És nagyon szeretem hogy nem kell folyton harcolniuk csak azért hogy ne aludjon be az ember. Én személy szerint a kisebb beszélgetéseknek, leülős, megvitatós részeknek örültem a legjobban.
Mindennek van értelme és minden összefügg mindennel, emellett pedig nagyon jól játszik az érzelmekkel. A manga igenis zseni és szerintem az Anime adaptáció is remek lett.
Az Snk megérdemli azt a hypeot amit kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!