Dragon ball super lehetséges folytatásairól mit gondoltok?
Előszőr is a formákra lennék kiváncsi nos még mindig nem válágos ,hogy a super saiyan Rose erősebb mint az ssj blue?
A SS Rose az kb melyik formával van egy szinten? SOk helyen olyat halottam ,hogy a db gt-s super saiyan 4-el. De olyat is halottam ,hogy Trunk-nak az ssj rage formája az lett volna az eredeti ssj4, ez lett volna az amit goku nem tudott el érni mikor buu ellen harcolt ssj3-nál erősebb formába akart lépni...
Ti mit gondoltok?
Illetve szerintetek mi lesz a folytatása? A DBS-nek , gondolom broly. Mikor folytatják megint? De az utána lévőkre vagyok kíváncsi pl Zamasut még vissza hozhatják a sorozatba? Illetve kíváncsi leszek ,hogy frieza, felnőtt goten,felnőtt trunks, uub kapnak e több szerepet, leginkább gotent nézném meg majd a legerősebbnek mert a db gt-be is tisztára le van gyengítve valami főgonosz ellen mehetne valami sajátos formával. Kiváncsi vagyok ,hogy ugyebár c17 a super 131-ik részében azt kivánja, hogy hozza vissza az eltörölt univerzumokat. Akkor mostmár megint 24 univerzum lesz? Mert Whis az egyik részben mondta gokuéknak ,hogy 24 univerzum volt eleve de zeno 12-öt el törölt anno. És akkor gondolom vissza kerűlnek ők is kiváncsi vagyok. De az 1,5,8,12 univerzum is remélem kap majd "szerepet"! Illetve kíváncsi lennék az új formákra, hogy valami ssj green-t vagy ssj white-t el ér e valaki? Mert nekem az Ultra ösztön nem adja! Meg ,hogy a végén goku erősebb lesz e mint Zeno? Mondjuk el érné a super Saiyan Omni God-ot ami nem kánon még. És mondjuk túllépi és el is ér egy új formát, és fokozza még kaikennel is. Meg Broly is gyanítom ,hogy gokuékhoz fog állni mert elvileg ő nem gonosz. Nem azért harcol mert akar, hanem mert harcolnia kel. És ha el érné mondjuk a Legendary Super Saiyajin Blue-t akkor az erősebb lenne mint ,mondjuk goku új formája? Ti mit gondoltok?
Még mielőtt azt mondanátok ,hogy ss omni god-ról még nem halottatok anime war-ba van ez az a forma: [link]
Adom a válaszod! Lehetséges , hogy trunks eléri a Rage szintet majd az tovább fejleszti valami érdfkesebb formára! Gohan esetleg tovább fejlődik ssj white-ra! Ami sokkal erősebb lenne mint a mui! Goten meg ugyanabba az irányba fejlődne mint goku meg mint esetleg vegita! De sajna még a broly moziba sem lettek egy kicsivel sem idősebbek! Illetve Broly nem tudna bárkit legyőzni, ha csak át nem változik
ő is mondjuk ssj god-ba vagy blue-ba! És neki egyenlőre a Lssj formája van meg ami! Szerintem egy kicsivel lehet erősebb mint az ssj2! Így pedig , olyan erős lehet kb mi t mui goku! Illetve kiváncsi vagyok arra , hogy démonok lesznek e a sorozatba! Illetve az nem hagy nyugodni ha ssj5 lett volna, akkor elvileg az erősebb lett volna mint az ssj blue , szerintetek !? db af illetve absalonba van ssj5!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!