Shounen ai animéket ajánlanátok?
Amiket eddig láttam :
Loveless
Monochrome Factor
Love Stage
Hybrid Child
Sekaiichi Hatsukoi
Yuri on ice ( nem vagyok benne biztos, higy shounen ai műfajban benne van )
Banana Fish
Spiritpact
Doukyuusei ( movie )
Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu
Amit most akarok megnézni, de valahogy mindig elmegy tőle a kedvem 😅 :
Togainu no chi
Majdnem elfelejtettem a 2 ( egyik ) kedvenc shounen ai animémet :3
No.6
Hitorijime my hero
Hunter x Hunter
Gintama
Boku no Hero Academia
Naruto
Nanatsu no Taizai
Előzö vagyok megint, őszintén szólva úgy nagyon nem tudok ebből a műfajból,de találtam megint egy oldalt, ahol magyar leírás van hozzá , szóval rád bízom melyiket szeretnéd megnézni :
Sekaiichi Hatsukoi, Junjou Romantica, Love Stage, Hybrid Child (mondjuk ez rövid), Ling Qi vagy Spiritpact, Super Lovers, Hitorijime My Hero, Togainu no Chi, Gravitation, Yami no Matsuei, Doukyuusei (ez egy film és nagyon szép), Gakuen Heaven, Seiyou Kottou Yougashiten: Antique, Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu
Még simán idesorolnám: Mo Dao Zu Shi, Yuri on Ice, 07-Ghost, DRAMAtical Murder, Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteriu
Ez mind mind shounen ai, vagy legalábbis annak vehető (szerintem). Ez egy nem túl régi válaszom, úgyhogy nem töröltem ki belőle azokat, amiket láttál.
Junjou romantica 3 évsdos (több kapcsolatot mutat be de megvan ott is a fő kapcsolat)
dakaretai otoko ichii ni odosarete imasu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!