Terra Formars mangát olvasta valaki?
Igazából nekem az anime elég sok kételyt hagyott,ezért belelapoztam a mangába,de mégtöbb kétellyel szembesültem
Mi az a hajó ami a mars felé közeledik? Hogy kerültek terra formálok a földre? Komoly hogy a főellenség valólyában a Newton család? Mi a céljuk?
"Mi az a hajó ami a mars felé közeledik?"
Nem tudom melyik hajóra gondolsz, talán valamelyik Mars-kolonizáló hajóra, amit a Földről küldtek?
"Hogy kerültek terra formálok a földre?"
Az első csoport a BUGS1 űrhajóval jutott el a Földre.
Később egy másik csoport a Csendes-óceánon landolt. A Nippon-Amerika Szövetség hadihajóról kilőtt nukleáris robbanófejekkel próbálta elpusztítani őket de néhány Terraformar az első csoportból egy elkötött civil repülőgépet belekormányzott a hajóba, ezzel megakadályozva a tervet.
"Komoly hogy a főellenség valólyában a Newton család? Mi a céljuk?"
A Newton klán célja egyebek mellett az, hogy a testüket bármi módon minél tökéletesebb túlélő eszközzé formálják. Nem tudom, hogy ők-e a "főellenség" de együttműködnek a Terraformarokkal.
Forrás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!