Vigyázat tartalmaz spoilert... miután meghalt a hokage és utána megválasztották Tsunadét hokagénak azután már olyan unalmasnak és felesleges időhúzásnak gondolom a részeket... még nem láttam végig 150 valahányadik résznél járok de egyszerűen olyan unalmasnak és időhúzásnak tartom. De az elejét azt nagyon szeretem.
Nekem az eleje nagyon tetszett, főleg mikor Zabuzával viaskodtak. A végére már inkább volt Dragon Ball, mintsem ninja.
2018. nov. 25. 17:58
2/7 anonim válasza:
Egyrészt nem, én már korábban is annak gondoltam, másrészt meg egy filler arc közepén jársz. Onnantól kedve, ahol most tartasz, talán már csak az utolsó rész kánon.
2018. nov. 25. 19:27
3/7 anonim válasza:
Sajnos tele van fillerrel, de vannak a shippuudennek is nagyon jó részei. Azt tanácsolom, hagyd a fenébe a fillereket vagy olvasd a mangát inkább.
2018. nov. 26. 06:47
4/7 anonim válasza:
Akkor úgy tűnik hogy csak nekem tetszett a fillerek de amúgy szerintem Tsunade után is vannak tok jó részek szóval nekem nem a Hokage határozta meg hogy unalmas e vagy sem mondjuk én amit nagyon nem szerettem az a ninja háború
2018. nov. 26. 20:31
5/7 anonim válasza:
Olvasd a mangát :) Én is azt tettem. Illetve, az alábbi linkeken látod mi a filler részeket.
A fillernek az a funkciója, hogy húzza az időt (mint az eposzban az eposzi hasonlat vagy a retardáció - felfokozza az izgalmakat, több pénzt hoz) és/vagy közelebbről is megismerhetünk egy szereplőt. Például a shippudenben az Itachi gyerekkorát és szemszögét feldolgozó epizódok fillernek számítanak, pedig egy Itachiról szóló manga alapján készültek. Szóval, van olyan filler, amit érdekes lehet megnézni :)
2018. nov. 27. 23:53
6/7 anonim válasza:
Sasuke vs Narutóig jó, utána feliratosan nézd a Shippuudent. Mindenkinek ajánlom ezt a sorrendet! Napokat spórolsz vele
2018. dec. 29. 23:41
7/7 anonim válasza:
Szerintem a shippuuden a jó a sima Naruto egy résztől már nagyon ubalmas és sajnos nagyon sok filler van benne főleg a Naruto shippuudenben ott például volt olyan ahol egymas után volt kb.40 filler rédz az kikészített🤔
A Naruto shippuuden a 200 résztől kezd érdekes lenni ha jól emlékeszem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!