A Naruto Shippuden-t fillerekkel együtt, vagy fillerek nélkül néztétek meg?
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 16:45
2/9 anonim válasza:
Mivel "élőben" néztem, nem nagyon tudtam elkerülni a fillereket. Ezért is váltottam idővel mangára...
3/9 anonim válasza:
Fillerekkel neztem es nem banom mert voltak nagyon jo fillerek amiket nem akartam volna kihagyni
4/9 anonim válasza:
Fillerekkel. Igaz, én még akkor néztem amikor javában futott így nem nagyon ugorhattam át ezeket.
5/9 anonim válasza:
Fillerekkel, és tényleg voltak olyan részek amik izgalmasak voltak.
6/9 anonim válasza:
Fillérekkel együtt, de már másodjára elég volt a forint is
7/9 anonim válasza:
Uccsó vagyok, csak poén, no szarkazmus, már rühellem a fillereket és ki van nálam válogatva, hogy melyikeket érdemes megnézni
8/9 anonim válasza:
Én volt olyan filler amit megnéztem mert érdemes volt megnézni de volt olyan amit kihagytam például amikor egymas után volt vagy 40 filler rész ott egy részét nem láttam
9/9 anonim válasza:
Én úgy néztem, hogy elkezdtem a filler epizódot. Ha nem tetszett, akkor minden szívbaj nélkül átugrottam azt a pár részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!