Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit gondoltok a Naruto és...

Mit gondoltok a Naruto és Naruto shippuden animéről? Többi lent?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják hogy a filler részeket amik nem kötődnek a történethez szorosan ki kellett volna hagyni. Szerintem meg a Khakasis és Itachis részek jobbak voltak mint az a rengeteg rész a ninja háborúról. Sokkal jobban lekötött még ha a sok visszatekintésből már sok mindent tudtunk a multjukról. De egyben megnézni pár részen át sokkal jobb volt mint azt látni, hogy Narutó mindent megment. Szerintem azok a részek ahol narutó hibázott és ott voltak mellette akik segítik sokkal jobbak voltak mint most amikor már mindenkit ő ment meg és csak ámulnak az erején. Olyan mintha direkt tökéletesre akarták volna Narutót.

2018. okt. 21. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen az, amikor valaki nem tudja, hogy mit jelent a filler...

A filler alatt olyan részeket kell érteni, amik semmit sem tesznek a történethez érdemben.

Na már most Kakashi és Itachi múltja rengeteget ad a történethez. Ebből derül ki számos olyan dolog, ami magyarázatot ad a jelenleg kialakult helyzetre.

Senki sem ezek miatt panaszkodik, hanem azok miatt, amikor századjára mondanak el valamit vagy olyan dologra emlékeznek vissza, amit már egyszer megmutattak és egyáltalán nem más szemszögéből hanem csak ráraknak egy régi epizódra egy filtert és kész is.

Azonban ez direkt volt, mert a mangát nem lehetett beelőzni ahhoz meg nagyon felkapott volt az egész sorozat, hogy csak úgy áttegyék 2-3hét/részre az animét.

2018. okt. 21. 13:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van. Egyetértek most már és köszi, most már a fillerrel is jobban tisztában vagyok
2018. okt. 21. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:

A fillerekkel az a baj hogy nagyon sok van belőlük és nem szoktak kapcsolódni az alap történethez semmilyen szinten, ezért baromi unalmasak rendszerint, vannak kivételek de az átlagminőség így is baromi alacsony, a Boruto-t én 50 rész után hagytam ott, mert már nem bírtam.

A Kakashi-s, és Itachi-s részek több szempontból is kivételek, igaz hogy nem voltak benne a mangában, ennek ellenére nem csak hogy kötődnek az alapsztorihoz, hanem annak az egyik legfontosabb részletét dolgozzák fel, valóban olyasmi amit a nézők látni akartak. És emellé ezek a részek még jól is lettek megcsinálva, simán jobbat hoztak mint amit akkoriban az alap anime tudott.

2018. okt. 22. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
#1 a Naruto mangát kb akkor fajezték be amikor a Shippuuden a 320. rész körül járt, felfogni nem tudom minek kellett ezek után a stúdiónak olyan szörnyűségeket letolni a nézők torkán mint a mecha Naruto, vagy Jiraia alernatív Naruto sztorija, de még az extra chounin vizsga is néhány szebb résztől eltekintve borzalmasan rossz volt.
2018. okt. 22. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Pontosítsuk a pontosítást is: a mangából készült animék esetében a filler-történet valójában az, ami nem szerepel a mangában és időhúzásként kerül az animébe.
2018. okt. 25. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!