Speckó animét keresek! Segítene valaki?
Nos, lényegében az összes animet típust szeretem (kívéve a Boys Love-ot, mert fiú vagyok) de most szeretnék pár feltételt támasztva segítsèget kérni a többi fantól.
Első sorban tudnátok-e valami egyedi hárem animét mondani, ami nem annyira klisés és a történetszál rendesen levan zárva szerelem szempontjaból is. (Vagyis választ valakit.)
Másik, tudtok-e esetleg olyat mondani, ahol a főszereplő ki van taszítva és csak sok küzdelem árán tud beilleszkedni. (Nem olyanra gondolok, mint az Ao no Exorcist, mert ott szinte azonnal mindenkivel összehaverkodik, valami komolyabbra.)
3.-nak esetleg valamilye overpower vagy számítógépes játékról szóló anime.
Végül pedig valami időhurkos animét, ha tudtok.
Esetleg Gamers! ?
Nem hárem, csak Dunát lehet rekeszteni benne a félreértésekből. Mivel vígjáték animéről beszélünk, ezek a félreértések nem hajtépős, irritáló melodrámát, hanem sírógörcsöket eredményeznek.
Nem épp időhurok, de a katyvasz-timeline nagy szerepet játszik benne: Kimi no Na Wa (egészestés)
Nagi no Asukara: nem hárem, csak bonyolult benne a szerelmi szituáció.
Netojuu no Musume: a 3. kategóriádhoz
ReLife: nem időhurok, de a főszereplő vagy 10 évvel megfiataladik benne, úgyhogy technikailag ő saját magán belül időutazik egy kicsit
Steins;Gate
Időutazós sorozat, de időhurkok és paradoxonok nélkül. Egyértelműen az etalon a témában, nem pusztán az animék, hanem úgy en bloc a legjobb, leglogikusabban felépített időutazós történet.
A mai napig nem értem, hogy képesek unatkozni az emberek a Steins;Gate első felén.
- az alapozza meg a dolgokat a második felére, felépíti rendesen a karaktereket, stb.
- kidolgozza az időutazás szabályait (világépítés)
- rengeteg apró előreutalás a második etapra
- sokkal reálisabb, hogy a tragédiák és a problémák lassan, fokozatosan szakadnak a főszereplőink nyakába, nem pedig hirtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!