Speckó animét keresek! Segítene valaki?
Nos, lényegében az összes animet típust szeretem (kívéve a Boys Love-ot, mert fiú vagyok) de most szeretnék pár feltételt támasztva segítsèget kérni a többi fantól.
Első sorban tudnátok-e valami egyedi hárem animét mondani, ami nem annyira klisés és a történetszál rendesen levan zárva szerelem szempontjaból is. (Vagyis választ valakit.)
Másik, tudtok-e esetleg olyat mondani, ahol a főszereplő ki van taszítva és csak sok küzdelem árán tud beilleszkedni. (Nem olyanra gondolok, mint az Ao no Exorcist, mert ott szinte azonnal mindenkivel összehaverkodik, valami komolyabbra.)
3.-nak esetleg valamilye overpower vagy számítógépes játékról szóló anime.
Végül pedig valami időhurkos animét, ha tudtok.
Ja és még hozzá tenném, ha valaki tud ezen kívül jó animét, ami szerinte teszene azt nyugodtan írja ide. Örömmel fogadom, csak kis bemutatót írjanak hozzá. Mellesleg a bèkésebb animéket is szeretem, mint
pl.: A place further than the universe.
Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?
Talán passzol az első és a harmadik kérésedhez.
A tinédzser,
Hideki Nishimura masszívan játszik egy többjátékos roleplay játékot amit úgy hívnak, hogy Legendary Age (LA)
Egy napon elszeretett volna venni a játékban egy lányt,
aki azt mondta neki, hogy a való életben igazából férfi.
Ezért a főszereplőnk megesküszik, hogy többet nem fog játékokban házasodni.
Két évvel később jelentkezik egy céhez,
és találkozik egy lánnyal aki később fülig szerelmes lesz belé.
Ezután úgy dönt a főszereplőnk, hogy elfogadja a házassági ajánlatot a prezisztens gálafőnöktől, Ako-tól.
Amikor a céh legelső real találkozójukat megtartják, Hideki megdöbbenten fedezi fel,
hogy az összes csapattársa a céhben lány, illetve egy iskolába járnak.
A történet Hideki kalandjait követi, mivel indítanak egy klubot,
hogy az iskolában is tudjanak játszani a játékkal, miközben Hideki próbálja kisegíteni Ako-t,
aki teljesen ráfüggött a játékra, és nem bírja megkülönböztetni a játékot a valóságtól.
Boku dake ga inai machi
na ez aztán időhurkos a javából
Sajnos ezt is láttam.
Jobb lenne leírnom mit láttam kb.:
Háremből a jelentősebbek:
Nisekoi
Monster Mumuse
Zero Tsukamai...
Strike the Blood
Stb.
2. kérdés:
Ao no Exorcist
3. kérdés:
Overlord
Isekoi maou-sama...
Nanatsu a Taizai (talán ez ida való.
Ezen kívül láttam a Fairy Tale-t. A sima Narutot. A parasyte t.he maxim.
Another.
Akame ga kill.
Kill la kill. (Ajánlották, fiatal voltam és bohó. ;))
Orange
Időhurkosnak esetleg be lehet sorolni, de nemtom, h egy fiúnak mennyire tetszik, mert romantikus, és drámázós, én végigsírtam, de eddig ez az egyik kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!