Animék, amik megváltoztatták az életed/ máshogy láttad tőlük a világot?
Sziasztok^^
Van olyan anime ami számotokra megfelel a kérdésemnek?
Egy ideje már nem találok olyan animét, ami nagy hatással lenne rám... nem tudom, hogy ismeritek-e azt az érzést, amikor megnéztetek egy animét / csak egy részt, és majd kiugrottatok a bőrötökből izgatottságotokban, vagy azt, amikor egy animét annyira szerettetek, hogy úgy éreztétek, nem lesz még egy ilyen. Na ezekhez hasonlókat keresnék :D
Nem tudom, hogy mennyire érthető amit írtam, de akinek már tapasztalta az valószínűleg érteni fogja^^
Légyszi a fura, nem ide illő, goromba kommentektől kíméljetek, már többször volt szerencsém találkozni ezzel a jelenséggel :D
Köszi minden válaszolónak előre is ^^
De aranyos vagy ^^
És igen, ismerem ezt az érzést.
Prison School, egyértelműen!!
Viccet félretéve, számomra a Charlotte című anime volt ilyen.
Megkérném a magyarul írni is alig tudó kedves tagtársakat, hogy a alpári, homoerotikus privát üzeneteikkel kíméljenek.
(Akinek szól, az tudni fogja.)
Charlotte
Handa-kun
Trickster
No game no life (én ennél azt éreztem hogy bárcsak én is ilyen világban élnek konkrétan megfogott az a világ amit mutat)
Keppeki Danshi! Aoyama-kun
Youkoso jitsuryoku shijou shugi no kyoushitsu e (remelem jól írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!