Van aki nem szereti az animéket?
Körülöttem mindenki el van ájulva az animéktől, kpop-tól és a kínai kulturáktól..
Hiába nem akarom hallgatni, látni, mindenhol az arcomba nyomják.
Én vagyok az egyetlen akinek hányingere van ezen tömeg dolgoktól?
Nekem inkább semleges. Illetve régen az volt. Mostanában körülöttem mindenki erről beszél, ilyen klubokat csinálnak, ez a téma mindig, néha órákon is. Barátnőim tudják, hogy nem szimpatizálok vele, akkor is mindig erről beszélnek, csoportban, személyesen. Ha én szeretek valamit, az viszont le van szarva. Egyik lány azt panaszolja hogy nincs kivel beszélni erről. Hát de van. Tényleg rengetegen vannak, sok emberről kiderült, hogy szereti. Én úgy érzem, régen még néztem volna, de azóta találtam magamnak hobbit és rájöttem, néhány osztálytársam hazamegy és a képernyőt bámulva nézi az animét, akkora fan. De én ilyenkor elgondolkodom, mi van a családjukkal? Mindegyj... Nem is tartozik, meg ők még talán a jobbik eset.
Animéhez visszatérve nekem rossz emlékeim vannak vele. Lehet ez is a "baj".
Saját véleményem, mindenki vegye figyelembe
Ez ilyen tipikus utálom a kelbimbót ki utálja még ! Című agyilag 6 éves vagyok kérdés.
Képzeld nem mindenki szeret mindent meglepő talán ?
Egyébként meg az Anime egy nagyon tág müfaj.
A horrortól kezdve az akción át a paródiáig van minden.
Tehát mielőtt megítélsz valamit minimum illendő lenne 2-t 3-at átrágnod.
Én s szeretem a mulatós cigány zenét még se mondom azt h amblokk a cigány zene szar mer abból is van több féle. Akinek meg előbbi tetszik halhassa.
Provokátor gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!