Tudtok olyan animéket amiben a fiú mindig bántja vagy csicskáztatja a lányt de végülis szíve mélyén szereti őt?
Kedves kérdező, nem tudom, képben vagy-e, hogyan lehet gyorsan, könnyedén rákeresni ilyen animékre, melyekben eleinte agresszív viselkedésével rejti a szerelmes érzelmeit valamelyik főhős,
szóval nem kioktatásból mondom, hanem csak hogy hátha nem tudsz erről és hátha akkor hasznát veszed. :)
Szóval ez a tsundere nevű karakter.
Pl az alábbi oldalon kulcsszóként rákeresve rengeteg ilyen karakterekkel "megáldott" animét és mangát ad ki az adatbázisából:
animeaddicts.hu
(Nekem is egyébként az Itazura na Kiss jutott eszembe. Számos feldolgozást megélt, live action-t is, mangát, animét; taivan-i, koreai, japán stb verziókat. Koreai live action-ben láttam, nagyon tetszett.)
Nem tudom mi lehet... Eléggé ritkán van server leállás, vagy más technikai szünet. Bármilyen weboldalon előfordul az ilyesmi, lehet, h pont akkor regiztél...? Ki tudja...
Ne add fel. :) Talán ha fél évben egyszer van gubanc pár óráig ott... Ez bárhol jellemző, sőt, az animeaddicts-on ritka a technikai gubanc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!