Ki tud jó anime meséket?
Láttam már sok animét de nem unom meg soha.
Naruto,slayers,bleah,Death Note,Parasyte,tokyo ghoul,one piece, fairy tail, inuyasha, hunter x hunter.
Ki tud még hasonló animét ajánlani?
Dragon ball z, super
Ang legendája - az utolsó léghajlító
Samuraj jac
A sok anime, az amit felsoroltál? Azért az nem annyira sok, inkább csak pár híresebb...
Amik csak így hirtelen eszembe jutnak és nem szerepelnek:
Yu Yu Hakusho
FullMetal Alchemist/FMA Brotherhood (A kettő nem ugyanaz. A Brotherhood teljesen követi az eredeti képregényt, az első sorozat csak egy ideig. A sima FMA megnézését ajánlom először és utána, a Brotherhood-ot)
Nanatsu no taizai (még fut)
Boku no hero academia (még fut)
Tiger & Bunny
Rainbow (bár, ez nem könnyű darab, minimum 16+-os szerintem...)
Blood+ (nekem tetszett)
Rurouni Kenshin (A kiotói történet végéig követi a képregényt, szerintem addig minimum érdemes megnézni, az olyan 60 rész környéke, a többi filler)
Gintama (még fut, de rengeteg része van, paródia sorozat)
One-Punchman (még fut, paródia sorozat)
Most csak ennyi, ha valami jó eszembe jut, leírom. :)
Trigun
Soul Eater
Magi
Erased vagy Boku Dake ga Inai Machi (Rövid, de egy érdekes kis nyomozós történet egy sorozatgyilkos után...)
Psycho-Pass (főleg az 1. évad, szerintem a többi gyenge volt. Itt is egy sorozat gyilkos után nyomoznak, de ezt én 18+-ra írom, de minimum 16+-ra, mert egy-két gyilkosság szerintem elég brutális, meg hát az egész sztori alapgondolatai inkább egy érettebb nézőt igényelnek...)
Code Geass
Köszönöm szépen!
Várom az animéket és a mangákat is szívesen nézem!
Nekem ezek a kedvenceim:
Boku no hero academia
Soul eater
Kuroko's basketball
Assassination classroom
Haikyuu
Bungou stray dogs
(és a fairy tail de azt már ugye láttad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!