Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Goku vagy Saitama az erősebb?

Goku vagy Saitama az erősebb?

Figyelt kérdés

2018. aug. 28. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
én Gokura fogadnék egyáltalán miért lennének a képességei végesek amikor folyamatosan fejlődik?
2018. aug. 29. 00:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Attól függ. Alapból itt is Chuck Norris nyerne, ám ha a Disney rajzolja akkor Jézus. A DC szervezésével jóeséllyel pedig Batman jönne ki győztesül.
2018. aug. 29. 10:09
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem is Goku az erősebb, Saitama ereje nem végtelen, Boros ellen visszafogva magát képes volt egy ütésnél tovább elhúzni a harcot.
2018. aug. 29. 11:58
 14/15 A kérdező kommentje:
#12 Saitama is folyamatosan fejlődik.3 év edzés eredményeként lett ilyen erős,ha tovább folytatja az edzést vagy mégtöbbet edzene,még erősebb lesz
2018. aug. 29. 12:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik sem. Egyformán erősek, mivel Saitama leginkább Goku paródiája. A két karakter erőszintje között valószínűleg semmi különbség nincs. Egyszerűen az egyiknek van lehetőse gigászi küzdelmeket folytatnia, a másiknak pedig nincs. (ami Saitama nagy szívfájdalma...) Ha kivesszük Goku világából a vele egy súlycsoportban lévő főgonoszokat, akkor máris kapunk egy karaktert, aki bármely shounen hőst egy ütéssel kiütne, de nincs olyan, aki ellen valóban használnia kellene az erejét, mert egyébként mindenki harmat gyenge a Földön hozzá képest.

Saitama = Goku, aki különösebb erőfeszítés nélkül képes lenne elpusztíthatna egy bolygót

2018. aug. 29. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!