Bleach manga és szerintem is Aizen még mindig a legerősebb karakter? ( bővebben lent )
Sziasztok !!!
Kiolvastam (nagy nehezen ) a Bleach mangat szóval aki még nem tette az ne is olvassa tovább mert erősen spoileres lesz.
Szóval Juha Bach vagy más néven Yhwach a manga végén eléggé elkente Ichigoék száját. Mikor Aizen ellen ment akkor egy pillanatra el is hittem hogy végzett vele. De hát Aizen ennél jóval erősebb/taktikusabb volt és túljárt Yhwach eszén ami miatt Ishida és Ichigo egy elég egyszerű módszerrel de ketté vágták. Szóval kijelenthetjük hogy Aizen a top1 legerősebb karakter az animeben nem ?
,,Szóval kijelenthetjük hogy Aizen a top1 legerősebb karakter az animeben nem ?"
Talán elírtad az utolsó mondatot mert nem az animéről beszéltél hanem a mangáról de nem írtad el akkor az animében tuti nem ő a legerősebb karakter nem tudom hogy végig nézted-e az animét de nézd végig ha nem csináltad már.
A mangáról pedig csak annyit tudok mondani hogy nem láttam ezért nem tudok rá válaszolni bocsi.
Mivel halhatatlan így igen. Ichigóek ellen amikor Urahara lepecsételte őt akkor is csak azért vesztett mert méllyen legbelül veszíteni akart (ez ichigó szájából hangzik el, nem én találtam ki) mivel a Hogyoku úgy működik hogy a legméllyebb kívánságokat váltja valóra. (és igen a bebörtönzése után még mindíg a testében volt, ezért is börtönözték be a Muken-be mivel a Hogyoku miatt halhatatlanná vált).
Azt is megkell jegyezni hogy a Mukenben töltött idő alatt sokkal erősebb lett. Ezt Kyoraku meg is erősitette hogy még úgy is hogy nem tudta teljsen feloldani a béklyót sokkal erőssebb lett mint mikor Ichigóval harcolt. Mellesleg ő volt az egyetlen aki a szériában használta a Hadou 99-et. Ywach legyőzése után pedig újra visszakerült a Mugenbe. Az utolsó szavait olvasván pedig kiderül hogy hagyta magát újra bebörtönözni úgymond megbánást érezve. Mellesleg nem volt már célja sem mivel az eredeti célja a Soul King erejének elpusztítása megvalósult Ywach legyőzésével
Ezért nem lennék olyan biztos benne, mert ichigo nem tudta használni a bankait Yhwach ellen. Így nem láthattuk Ichigo teljes erejét és igaz, hogy Aizen erősebb lett, de Ichigo is, mivel amikor aizennel harcolt akkor csak a Quincy erejét használta. Miközben később Ichigo egyesítette a shinigami, a Quincy és a hollow erejét. Így sokkal erősebb lett és ne felejtsük el azt a shinigami erőt amit a
Gotei 13-tól kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!