Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nektek volt olyan anime amint...

Nektek volt olyan anime amint elsírtátok magatokat?

Figyelt kérdés

Én kb. 1 éve nézek animét de egyiken se sírtam el magam, egészen addig míg megnem néztem az Akame Ga Killt :D

Valahogy nem bírtam feldolgozni a végét.

2018. aug. 16. 08:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem az animéket, de a barátnőm egyszer megnézetett velem egyet, és azon majdnem elsírtam magam :) pedig nem vagyok érzelgős típus. Violetta Evergarden volt a címe, ha jól írom.
2018. aug. 16. 09:01
 2/22 anonim ***** válasza:
83%

Nincs és én meg több mint 20 éve kisebb megszakításokkal.

Az Akame ga Kill viszont tényleg olyan szar, hogy majdnem könnyeztem a pipától.

2018. aug. 16. 09:05
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Én a két Fullmetal Alchemist sorozat + a Sambala hódítója film egy-két jelenetét meg könnyeztem. 😢
2018. aug. 16. 09:27
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Utoljára kb. 14-15 évesen könnyeztem animén és az a Code Geass vége volt (mikor még frissen kijött).

Azóta persze rengeteg annál sokkal szomorúbb animét láttam, de jelenleg valahogy kétlem, hogy bármi meg tudna hatni. (24F)

2018. aug. 16. 11:26
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

FMA

Code Geass

Wolf's Rain

2018. aug. 16. 11:54
 6/22 anonim ***** válasza:
66%

Igen, volt. Filmeken sose sírtam el magam, de több animén már igen. Sőt, annyira bőgtem, hogy mikor a barátnőm meglátott következő nap a suliban, azt mondta, hogy piros a szemem >o<...

Nagyon sok van, amin sírtam, de felsorolom őket, csak hogy ne unatkozzak :D :

Angel Beats, AnoHana, Clannad (AS), Akame ga Kill, Ao Haru Ride (talán a legjobb shoujo anime, nme tudom miért sírtam, de szó szerint bőgtem), Assassination Classroom, Az idő felett járó lány, Wolf Children, Charlotte, Code Geass (utolsó rész), Fairy Tail (nem az a sírós anime, de mégis bőgtem rajta párszor), Ginban Kaleidoscope, Hotarubi no Mori E, Kokoro ga Sakebitagatterunda, Little Busters, NagiAsu, NGNL Zero, Orange, Plastic Memories, Your Lie in April (többször megnéztem az utolsó részt, de mindig bőgtem), Gakkou Gurashi

(Nincsenek semmilyen sorrendben!)

#1: Az Violet Evergarden (az angol "violet" szó miatt, ami violát jelent). Én azon nem sírtam, nem érintett meg, de ízlések és pofonok, ahogy mondják... :D

Na szóval, teljesen normális, hogy sírsz rajta! Mondjuk én már több, mint 5 éve nézek animét, ezért valószínű, hogy hozzá is szoktam, hogy bőgve üvöltök😂

2018. aug. 16. 12:12
 7/22 A kérdező kommentje:
#6 a Charlotten miért sírtál? :D
2018. aug. 16. 12:20
 8/22 anonim ***** válasza:
Én sem tudom, csak úgy elbőgtem magam😂
2018. aug. 16. 12:50
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Nana, Assassination Classroom (2. Évad), Code:Realize, Cross Ange, Gakuen Babysitters (de csak az első résznél ^^") Kobato, Orange
2018. aug. 16. 14:25
 10/22 anonim ***** válasza:
22%
Igen. Akárhányszor meglátok egy animét azonnal sírógörcsöm támad hogy hogy lehet ilyen hulladékot készíteni és hogy szeretheti ezt ennyi ember.
2018. aug. 16. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!