Milyen szinkronos animéket ajánlotok egy olyan embernek aki most kezd el animéket nézni?
Szóval, eddig sosem néztem animéket, most megnéztem a Death Note-ot azt mondták ezt nézzem meg ha most nézek először animét. Igaziból tettszett szóval most kíváncsi vagyok újabb animékre.
Igaziból olyat keresek ami szinkronos, nem olyan hosszú és igaziból műfajból háát ami ilyen kicsit drámai. Amiben vannak csavarok esetleg érzelmes, ad valamit a nézése, elgondolkodtat ilyesmi.
Ajánlották az Attack On Titant de ha jól tudom ez nincs szinkronosan és igaziból pár jelenetet láttam csak, érdekes. Ez jó egyébként?
Elsősorban mert még most kezdem nem akarok egyből japán nyelvűt, felirattal lehet nem lenne bajom de majd késöbbre hagyom. Csak angolul néztem felirattal de ott értettem az angol szöveget is nem nagyon kellett a felirat.
Szóval ajánlhattok nagyon jó feliratost is de az inkább rövid legyen és azt csak késöbb nézném meg, de ha már írtok írjatok ilyet is mert erre is sor fog kerülni :)
Azt is mondták sok mainstream van ami nem is olyan jó, na de én kb csak ilyeneket ismerek és most így bele se merek fogni.
Nagyon túl komplikáltam ezt már most látom :D Leginkább szinkronosat írjatok de ha tudtok valami nagyon jó feliratosat akkor azt is, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!