Tudtok olyan animeket amik olyanok mint az overlord vagy danmachi?
Figyelt kérdés
Vagyis olyan amiben sok szereplő van és vannak benne szörnye,kalandorok stb.2018. júl. 25. 13:43
1/4 anonim válasza:
Az összes Isekai műfajú anime. Sword Art Online, Re:Zero stb.
2/4 anonim válasza:
Jónak is kell lennie, vagy csak olyannak, mint az Overlord és a Danmachi?
3/4 anonim válasza:
Válasz a privátra, az addig jó, csak hát a példa az Oberlord volt, ami maximum közepes, illetve a Danmachi, ami gyötrelmesen rossz. Ha ez példa a minőségre is, akkor az első által írt maximum közepes Re:Zero és gyötrelmesen rossz Sword Art Online telitalálat.
4/4 anonim válasza:
Gate
Log Horizon
No Game No Life
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! (Ez személy szerint nekem nem tetszett, de hátha neked bejön :D)
Isekai wa Smartphone to Tomo ni
Isekai Shokudou
Re:Creators
Hataraku Maou-sama
A felsorolásomból pár animét még én sem láttam.
Amúgy miért van az, hogy valaki feltesz egy kérdést és olyan válaszokat kap (első válaszolóra NEN vonatkozik!) ami nem is kapcsolódik a kérdéshez? Kit érdekel, hogy milyen besorolású az anime, ha a Kérdezőnek tetszett? Nem a te (#2) véleményedet kérte ki ezekről az animékről, csak hasonlókat keres.
Remélem tudtam segíteni, még akkor is, ha nem mind első osztályú anime azok közül, amiket felsoroltam!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!