Romantikus/szerelmes anime?
Figyelt kérdés
kérlek ne nézzetek hulyenek XD (csak elorre szoltam..) na szoval egy olyan animet keresek mar egy idelye ami drám/romantika amiket eddig láttam és tetszettek (pl:.sukitte ii na yo ,kaichou wa maid-sama) de most valami mást szeretnék olyat amiben komoly párkapcsolat van és a fiu/csaj nem sz@rja le magasrol a másikat hanem mindig törödik vele (ja és már láttam ilyesmi animéket és emlékszem öngyilkos hajlamaim voltak amikor tok jo volt az anime de még csók sem volt XDDDDD) szoval ja valami ilyesmit szeretnék légyszi segitsetek XD2018. júl. 20. 17:17
1/2 October15 válasza:
Fuhuhuhu de vicces volt ez a kérdés ez abból is látszik, hogy tele van tűzdelve XD-vel.... khm ékezet is van a világon.
Clanned: After story
Nana
Orange
Shigatsu wa kimi no uso
Kimi no na wa
Koe no katachi
2/2 anonim válasza:
Kobato
Kuzu no Honkai
Mahouka Koukou no Rettousei
Nana
Orange
Uragiri wa Boku (shounen ai, de ez a kedvencem ezek közül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!