Valaki tud jo szerelmes animéket? Xd
Sziaa!Nablássuk csak:
-kaichou wa maid sama->(szerintem itt nem töketlen,nem mellesleg egyik kedvencem😍)
-talán meg a sukitte ii na yo
XD Szia! XD
Nekem egyik kedvenc shoujo animém(xd): Ao Haru Ride - a fiú nem töketlen (xd)
Earl and Fairy - xd itt se töketlen(xd), sőt, kicsit túl tolakodó is (xd)
Gekkan Shoujo Nozaki-kun - nem töketlen xd, csak szimplán lesz@rja, hogy a lány mit érez iránta xd
Hiyokoi - a Lovely Complex "fordítottja" (xd), a fiú különlegesen magas, a lány pedig nagyon pici xd
Hotarubi no Mori e - nem töketlen xd, nagyon szomcsi a vége (xd)
Hyouka - a fiú nagyon okos, nem töketlen, csak lusta (xd)
Itazura na Kiss - nem töketlen xd, szintén lesz@tja a csajt xdd
Kamisama Hajimemashita - ismét nem töketlen (xd), sőt, a fiú rókaszellem
Kono Bijutsubu... (hosszú a címe és csak ennyit tudok belőle xd) - nem töketlen xd, csupán a 2D-s lányok jönnek be neki (xd)
Nagi no Asukara - az emberek egy része a víz alatt él (xd), de bizonyos okok miatt a főszereplőknek a "felszínre" kell járniuk iskolába xd
NGNL - a főszereplő testvérpár nagyon jó a játékokban(xd), nem töketlen a fiú xd
Ore Monogatari - ha töketlen fiút szeretnél (xd) és romantikát, akkor ez a legjobb anime számodra xdd
Soul Eater - a fiú főszereplők közül egyik sem töketlen xd
Special A - évfolyam első a fiú, évfolyam második a lány (xd)
Tonari no Kaibutsu-kun - nem töketlen, hanem csak túlzottan közvetlen (xd)
Inuyasha - fantasy a jobb fajtából (xd) pici romantikával
Most csak ennyi jutott eszembe (xd). Mindet ajánlom xd, nagyon aranyosak (xd). Remélem, hogy tudtam segíteni xd! XdXd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!