Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok olyan animeket amiben...

Tudtok olyan animeket amiben a főhős egy anti hős?

Figyelt kérdés
Pl:overlord, isekai Maou to Shoukan Shoujo Dorei Majutstu,Hataraku Maou-sama.

2018. júl. 19. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

Millió van. :)

2018. júl. 19. 17:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Blood Lad
2018. júl. 19. 18:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Fate/Zero
2018. júl. 19. 22:04
 4/9 October15 ***** válasza:
93%

Az antihős az aki negatív tulajdonságokkal rendelkezik de a történetben mégis ő a pozitív szereplő.

Fate/Zero

Hellsing

Code:Geass

Kidou senshi gundam széria [a karakterek vannak annyria kidolgozottak, hogy negatív tulajdonságaik is bőven legyenek.]

Guilty Crown [Meg ne nézd, borzalmas.]

Elfen lied [Ez is egy hulladék.G

Mirai nikki [Ez is borzalmas.]

2018. júl. 19. 22:54
 5/9 anonim ***** válasza:
49%

Death Note

Tokyo Ghoul

Hell Girl

Black Butler

Esetleg ide sorolhatók még:

Assassination Classroom

Danganronpa

Ousama Game

Parasyte

Death Parade

Hirtelen most csak ennyi jutott eszembe azokon kívül, amiket már írtak. Nehogy elhidd, amit az előző válaszoló írt a Mirai Nikki-ről, az Elfen Lied-ről és a Guilty Crown-ról. Mindegyik nagyon jó. A Code Geass-t kiemelném, ez egy amolyan "kötelező mestermű" ebben a kategóriában, ilyen szempontból sokban hasonlít a Death Note-hoz. Remélem tudtam segíteni!^^

2018. júl. 20. 12:41
 6/9 October15 ***** válasza:
63%

5.:

Persze feltéve, hogy 13 éves vagy és még nem láttál anime-t. :D De legalább megemlítetted az elmúlt évek legnagyobb szégyenét. :D Igen kérdező, az Ousama game-et is kerüld el jó messzire ha van egy minimális szépérzéked vagy úgy egyáltalán bármilyen igényed a minőségre.

Death Note Light nem antihős hanem negatív hős.

Tokyo Ghoul Kaneki nem antihős hanem egy pocsékul megírt karakter akivel nem tudtak mit kezdeni. [Ettől még az anime egész jó csak a főhős nonsense.]

Assassination Classroom: Shiota és Koro-sensei sem antihős.

Ousama Game: Ez sem antihős szimplán csak egy szemét. :D

Parasyte Izumi sem antihős.

Mint mondottam az antihős olyan karakter aki csak a sztori szempontjából pozitív amúgy kifejezetten negatív. Hogy érthetőbb legyen pl: Összeomlás, A megtorló, A galaxis őrzői.

Negatív hős: A sztori szempontjából negatív karakter, alias a fő gonosz akinek a legyőzéséről szól a mű, teljesen m1, hogy őt követjük nyomon vagy sem.

2018. júl. 20. 13:06
 7/9 anonim ***** válasza:
A Guilty Crown tényleg borzalmas, az ellenségeimnek sem ajánlanám. Az Elfen Lied kevésbé szörnyű, de attól még agyatlan vérengzés az egész. A Mirai Nikki nem lenne rossz, ha a két főszereplő nem lenne olyan rettenetesen ostoba és idegesítő. Szerintem is kerüld el őket messzire.
2018. júl. 20. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:

#6.- Tekintve, hogy ez az oldal nem veszekedésre van (amit sokan nem képesek megérteni), nem vagyok hajlandó személyfüggő véleményekről vitatkozni.

Ajánlom átolvasni az "antihős" pontos jelentését, mert meglepően sok új dolgot tartalmazhat számodra. Emellett a linkben, amit az első válaszoló küldött, az első antihős karakter a felsoroltak közül Light a Death Note-ból.

(És ha nem láttam volna még animét, akkor miért mondanám valamire, hogy "jó", és miért írnék az "anime" témakörbe?)

Amúgy ez már csak puszta kíváncsiság de honnan gondolod, hogy 13 éves vagyok?😂

Mindenesetre a kedves kérdező majd eldönti, hogy mi tetszik neki, mi nem, és ennek egy módja van arra, hogy eldöntse: ha legalább belenéz az animékbe, amit ugye nem tud megtenni, ha "messze elkerüli" őket.

Szóval Kérdező, nyugodtan nézz bele bármelyikbe, amiket felsoroltunk, végülis baj nem lehet belőle, legfeljebb nem fog tetszeni és nem nézed végig.😉

2018. júl. 20. 15:13
 9/9 anonim válasza:

Bocsi, hogy ide pofátlankodok, csak a Guilty Crown-ról annyit, nekem egyik barátnőm mondta még, hogy nézzem meg, annyira hogy jó, hogy nagyon. Én barom megnéztem, és az agyvérzés kerülgetett. Számomra ilyen Boku no Pico kategória...

De hogy valami hasznom legyen: [link]

2018. júl. 20. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!