Melyik anime lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Hetek óta keresgélek egy animét, de nem találom. Hasonlít a sao-ra mert egy játék világában vagyunk (én úgy gondolom de már nem tiszták az emlékeim) a főhős egy tutoriál szerü kiképzést csinál éppen 2 másik játékossal az is kiderül hogy a srác csóró mert a többi srácnak kimagasló tárgyaik vannak amik fizetősök (pay to win) aztán az első rész végén valami harcba keveredik és ott kiderül hogy nem is olyan kezdő mint mindenki gondolja. Ha valaki ráismer az én idétlen leírásomból akkor kérlek mondjátok el :) köszönöm
2018. júl. 9. 00:45
2/3 A kérdező kommentje:
sajnos nem ez :/ de nagyon jónak néz ki úgyhogy ezt is megnézem :D
2018. júl. 9. 16:28
3/3 A kérdező kommentje:
igeeeen igazad van csak nem az első évad 1. része hanem a 2. évad első részét néztem meg... áááh én hülye xD köszönöm szépen :)
2018. júl. 9. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!