Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Bungo stray dogs-ból Dazairó...

A Bungo stray dogs-ból Dazairól mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ti nem voltatok csalódottak amikor kiderült,hogy a Maffia tagja volt? Vagy amikor megütötte Atsushit? Engem eléggé zavar,hogy olyan közeli kapcsolatban van néhány taggal (pl. Chuuya). De igyekszem betudni annak,hogy fiatal vagyok ehhez az animéhez. :/

2018. jún. 30. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó karakter volt. Az meg hogy megütötte...nem halt bele.
2018. jún. 30. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

Én nagyon örültem mikor kiderült, hogy Dazai Maffiához tartozott egykor, hiszen így érthető lett számomra egy csomó dolog vele kapcsolatban. Pl, hogy és miért került az Irodához, de engem jobban érdekelt volna az a rész is, hogy hogyan került a Maffiához, mert még nagyobb betekintést kaptunk volna hozzá, hogy miért lett öngyilkos hajlamú....stb. A Fandom szerint Dazai amikor a bárban iszogatott a kollégáival akkor volt 12-14-16 éves, nem emlékszek a pontos adatra, sajnos :/. Visszatérve a kérdéseidre, az, hogy Chuuyával közeli kapcsolatban maradt, az nem gyengítette az Iroda erejét, sőt mi több, azzal, hogy Dazai kapcsolatban maradt néhány emberrel hasznára fordította. És mivel az ereje csak akkor használható, ha megérint valakit és így eltűnik az ereje, ezért hátrányban van egy olyannal szemben aki távolsági harcos. Ezért tudta, hogy "barátságban" kell, hogy maradjon azokkal akikben valamennyire megbízott.És ezért is inkább az agyát tanította, mint a testét, és ez tette őt félelmetessé, mikor a Dokk Maffiában is dolgozott és az után is. Bár Chuuya és Dazai kapcsolata nem éppen szokványos... Akikkel "közeli barátságban" volt, azok is a város érdekeit tartották szem előtt, mint Dazai, szóval ilyen szempontból egy oldalon álltak.

Azzal kapcsolatban, hogy megütötte Atsushit, azt azért csinálta, hogy észhez térítse, lenyugtassa. De az előző "tanoncával" (Akutagawa) is megcsinálta már ezt, sőt neki rosszabb is volt... Dazai ezt mint "tanítás" miatt csinálta. Hány éves vagy, hogy így gondolod, hogy fiatal vagy ehhez az animéhez?

Nekem ő az egyik kedvenc karakterem, ha szeretnél beszélni erről az animéről, akkor nyugodtan írj rám ^^

Remélem kielégítő volt a válaszom számodra :D.

2018. júl. 15. 21:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy leírtad, imádlak :D Azt nem tudod,hogy miért hordja bekötve a kezét?
2018. júl. 26. 03:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezen egy csomót gondolkoztam, és nem találtam rá kielégítő választ. Valószínűleg történt valami a Dokk Maffia előtt vele, hogy bekötözi magát fáslikkal. Lehet, hogy az öngyilkos hajlama is nagy szerepet játszik benne, vannak olyan emberek akik imádják bekötözni magukat, mert nekik az jó érzés. Mindenki csak találgat. Már feltették ezt a kérdést, (vagy pont te tetted fel ugyan ezt a kérdést), de itt van egy link, neked válaszokkal. https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..

Remélem tudtam neked segíteni :D.

2018. aug. 8. 12:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen,nagyon köszi :D
2018. aug. 8. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!