Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Death Note 25. része (L...

A Death Note 25. része (L halála) körülbelül hányadik fejezetnek felel meg a mangában?

Figyelt kérdés

2018. jún. 28. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Bocsi, de spoilert NEM ILLIK egy kérdés szövegébe tenni! Aki nem látta még, elveszed az élményét, hogy L meg fog halni!

A helyedben töröltetném (moderator kukac gyakorikerdesek hu), avval az indokkal, hogy véletlen spoilerzetél a kérdés szövegében, és kiírnám a helyedben ismét, a zárójeles rész nélkül.

Az nem vészes, ha kommentben jelzed, hogy L meghal, mert aki nem látta még, nyilván nem kattint a kérdésre - ellenben sajnos megláthatja a kérdés szövegében ő is!

2018. júl. 1. 22:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Neked meg törölni kéne a válaszodat, azért mert nem a kérdésre válaszoltál. Ha már egyszer ilyen fene nagy erkölcshuszár vagy, tartsd be légyszike te is az oldal szabályait. Jólvan? Szupcsi. Akkor ezt megdumcsiztuk.

Amúgy azóta már megtaláltam, ha valakit érdekelne: 58. fejezet.

2018. júl. 2. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha töröltettem volna a kérdésed, akkor meg az nem tetszett volna neked.

Nem "huszárkodtam", hanem segítségből jeleztem számodra, amit jeleztem. És másokra nézve is.

Másokra miért nem gondolsz? Azért szóltam, hogy mások élményét ne vedd el spoilerezéssel.

Ha lesz reális érved rá, szívesen olvasom. Eddig viszont csak kötözködtél.

2018. aug. 1. 20:51
 4/5 anonim válasza:

Köszi szépen kérdező!

Nagyon jó fej vagy:)))) (irónia)

Nem néztem még végig a Death Note..

Köszi a spoilert!!!

:)))))

2019. ápr. 5. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Kösz a spoilert.... Még azelôtt láttam meg a kérdést tegnap mielôtt eljutottam volma az említett részhez .-.
2019. jún. 16. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!