Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Ékszer TV-ben körülbelül...

Az Ékszer TV-ben körülbelül mennyi igaz abból amit mondanak?

Figyelt kérdés

Én tudom, hogy az egész műsor egy nagy átverés, de például akik elhiszik és vásárolnak onnan azokkal mi van?

Pédául valamikor bejön valamilyen Adela meg Jennifer akiről semmit nem találni az interneten.

Vagy maga a divatház az Emporia, szintén semmi nincs róla.

Meg hát az Emporia kristály ami cirkónia. ÉS úgy állítják be mint hogyha ritka lenne.

MEg a drabszámok, kiinduló árak visszaszámlálás meg minden ilyen. Pl: ma vettem észre egyik résznél, hogy visszaszámolt az óra , de sokkal lassabban, mint ahogy az igazi másodpercek telnek.

Meg szeretnek olyan szavakkal dobálózni, hogy luxus.

Most mire jó ez? Rendelt már valaki onnan? Miylen a minőség?

2017. aug. 17. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
2017. aug. 17. 12:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló átverés az egész, mert még mindig vannak olyanok, akik képesek bedőlni neki. Ha rendelnél 20000-ért egy nyakláncot, biztos elküldenék, és érne is vagy 1200 Ft-ot. Ezeket bármelyik bizsu boltban meg lehet venni.
2017. aug. 17. 15:13
 3/9 A kérdező kommentje:

Meg a dupla kapocs a kedvencem. Ez nem fog elszakadni, tehát aki ettől félne ő is rendelhet. Meg hasonló szövegek. Néha belenéek, hogy röhögjek egy jót.

Akit érdekel holnap (2017. 08. 18.) lesz egy különleges "exluzív" rész. LEgalábbis ezt mondták. Meglássuk.

2017. aug. 17. 17:08
 4/9 A kérdező kommentje:

[link]

"Azért hoztuk létre az ÉkszerTV-t, hogy egy kis csillogást csempésszünk mindennapjaiba anélkül, hogy egy vagyont kelljen elköltenie. A stílusnak és eleganciának megfizethetőnek kellene lennie.

Folyamatosan frissülő kínálat!

30 napos pénzvisszafizetési garancia!

Ingyenes szállítás 7990 Ft felett!"

2017. aug. 17. 17:10
 5/9 anonim válasza:

Adela, "az Emporia divatház vezető modellje egyenesen Párizsból" román Ékszer TV-s műsorvezető... :D

https://www.youtube.com/watch?v=kzgkpOXJBRA

"Gyártó úr" ha nagy ritkán megszólal, nem más, mint Prikaszky Ákos egy kicsit torzított hanggal, de amikor ő vezeti a műsort, akkor persze állandóan gyártóurazik. :D

Csak a "viccfaktor" miatt nézem ezt a műsort majdnem egy éve (nem minden nap és nem minden csatornán), de nem tudom megunni, mert mindig kitalálnak valami újabb baromságot.

2017. aug. 31. 21:54
 6/9 anonim válasza:
0%
Én állandó nézője vagyok az ékszertvnek, engem kikapcsol es tetszenek az ott arult ekszerek. Nem ertem minek kell fikazni, ha valakinek nem tetszik ne nezze.
2019. máj. 29. 11:27
 7/9 anonim válasza:
0%

Sajnos én nem engedthetem meg magamnak, hogy drága ékszereket vegyek, ők pedig elérhető áron kinálják őket.

Nekem teljesen megfelelnek.

2019. máj. 30. 11:17
 8/9 anonim válasza:
0%
Többször rendeltem és fogok is még.Gyors szállítás, mindig azt kapom amit rendelek.
2019. jún. 13. 15:05
 9/9 anonim válasza:
Mennyi fizetett hozzászóló
2020. szept. 30. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!