Az Ékszer TV-ben körülbelül mennyi igaz abból amit mondanak?
Én tudom, hogy az egész műsor egy nagy átverés, de például akik elhiszik és vásárolnak onnan azokkal mi van?
Pédául valamikor bejön valamilyen Adela meg Jennifer akiről semmit nem találni az interneten.
Vagy maga a divatház az Emporia, szintén semmi nincs róla.
Meg hát az Emporia kristály ami cirkónia. ÉS úgy állítják be mint hogyha ritka lenne.
MEg a drabszámok, kiinduló árak visszaszámlálás meg minden ilyen. Pl: ma vettem észre egyik résznél, hogy visszaszámolt az óra , de sokkal lassabban, mint ahogy az igazi másodpercek telnek.
Meg szeretnek olyan szavakkal dobálózni, hogy luxus.
Most mire jó ez? Rendelt már valaki onnan? Miylen a minőség?
Meg a dupla kapocs a kedvencem. Ez nem fog elszakadni, tehát aki ettől félne ő is rendelhet. Meg hasonló szövegek. Néha belenéek, hogy röhögjek egy jót.
Akit érdekel holnap (2017. 08. 18.) lesz egy különleges "exluzív" rész. LEgalábbis ezt mondták. Meglássuk.
"Azért hoztuk létre az ÉkszerTV-t, hogy egy kis csillogást csempésszünk mindennapjaiba anélkül, hogy egy vagyont kelljen elköltenie. A stílusnak és eleganciának megfizethetőnek kellene lennie.
Folyamatosan frissülő kínálat!
30 napos pénzvisszafizetési garancia!
Ingyenes szállítás 7990 Ft felett!"
Adela, "az Emporia divatház vezető modellje egyenesen Párizsból" román Ékszer TV-s műsorvezető... :D
https://www.youtube.com/watch?v=kzgkpOXJBRA
"Gyártó úr" ha nagy ritkán megszólal, nem más, mint Prikaszky Ákos egy kicsit torzított hanggal, de amikor ő vezeti a műsort, akkor persze állandóan gyártóurazik. :D
Csak a "viccfaktor" miatt nézem ezt a műsort majdnem egy éve (nem minden nap és nem minden csatornán), de nem tudom megunni, mert mindig kitalálnak valami újabb baromságot.
Sajnos én nem engedthetem meg magamnak, hogy drága ékszereket vegyek, ők pedig elérhető áron kinálják őket.
Nekem teljesen megfelelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!