Lesz-e még Dragon Ball?
Igen,most olvastam nemrég.De mivel a kedvenc sorozatom,így gyorsan megnézem mindet.Szóval úgy értem hogy pl. abbahagyták a készítését a Dragon Ball Supernek,és lesz e még más fajta (úgy mint a DBZ-nél).
De amúgy köszönöm!
A Dragon Ball Supernek vége.
De olvastam hogy terveznek egy következő Daragon Ball sorozatot. Azt viszont hogy mikor lesz, hát reméljük mihamarabb és az is lehet eljut Magyarországra úgy mint a Dragon Ball Super most a Viasat 6-on.
A Dragon Ball Heroest már most nem kell komolyan venni, az egész csak egy marketing egy japánban nagyon népszerű kártyajátéknak, szerintem nem is lesz "hivatalos"dolog. A Super meg még mindig folytatódhat, most egy időre elkaszálta a Fuji TV de még nagyon valószínű hogy nincs vége.
BTW Gohannal tényleg bánhatnának jobban, a Z-ben a legerősebb karakter volt, erősebb mint Goku, ehhez képest paródia amit művel a Superben, bár a végén már kezdett visszatérni régi önmagához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!