Milyen jó shounen animét tudtok ajánlani?
Amiket láttam: Naruto/ bleach, Magi:Labirynth of magic, Death Note, Seven Deadly sins, FMA, Hunter x Hunter, Yu Yu Hakusho, Soul Eater, Boku no HEro Academia stb.
Jó lenne ha 20- 25 résznél azért több lenne. Az se hátrány ha nem abból áll az egész, hogy városméretű energialabdákat dobálnak. Többek közt ezért nem nézem meg soknál az utolsó pár részt:) One Piece- be belenéztem de nem jött be, Fairy Tail t meg nem tudtam komolyan venni a csöcsök miatt. JAh és az ilyen sötét gótikus hangulatúakat nem szeretem.
Várom a válaszokaz, köszii...
Shokugeki no Souma
Silver Fang
JoJo
One punch man
Fullmetal alchemist brotherhood
Noragami
Noragami évadait ajánlom, talán a Tokyo ghoult(nem annyira shounen), SDS új évadát és az előtte lévő OVAk most kezdődött, Ugyanúgy idén indult a black clover, shokugeki no soumanak jó a története, de nem tipikus shounen, Kuroko no basket (kosárlabda központú). Ha tetszett a Naruto/Shippuuden akkor a Boruto is tetszeni fog, bár a történet még nem indult be. Boku no Hero Academy új évadai, eszméletlen jók. Sworld art online, bár az sem telljesen shounen.
Én adnék a One Piecenek egy esélyt, az elejét én se szerettem, de egy 10 rész után beindul és én végigdaráltam anno 400 részt majdnem egyszerre, most az a 800 kicsit húzósabb, de hihetetlen jó.
Dragon ball Z Super
Shingeki no kjojin bár nem shonen, de rohadt jó a történet és a fightok is
"Ha tetszett a Naruto/Shippuuden akkor a Boruto is tetszeni fog"
Haha. Na jó, nem vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!