Tokyo Ghoul-os kérdés. Ha egy fél ghoulból implantálnak át valakibe egy szervet, akkor is ghoul lesz az illető? És ha Quinx osztagosból? (Ugye ők "másfajta" ghoulok)
Figyelt kérdés
2018. máj. 1. 20:27
1/2 anonim válasza:
Régen olvastam, úgyhogy nem egészen vagyok biztos h ez fedi a valóságot, de szerintem attól lett kanekiből ghoul h megkapta rize kakuhou-jának egy részét, mer ugye a quinxesek is azt kaptak. Szvl szerintem más szervek cseréje nem lényeg, kanekinel tudom h volt, de ő meg is sérült elég komolyan.
Na meg ha félig ghoul,akkor ez a szerv mindenképp ghoul eredetű, szvl gondolom lehetséges, de ha quinxes az necc mer ugye vmi szabályozó doboz is van ott.
Itt vannak mindenféle magyarázatok, hátha megtalálod, ami pontosan ide vág:
2/2 anonim válasza:
Ha Quinx-(ek)ből ültetnek át szervet akkor az illetőből nem lesz ghoul. Viszont (elvileg) az is elég ahoz, hogy az illető félig ghoul legyen, hogy egy teljesen ghoul szerveit ültetik belé. Az utolsóban nem vagyok biztos, de így hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!