Valaki el tudná magyarázni a Tokyo Ghoul kihagyott történéseit?
Figyelt kérdés
Csak az animét néztem, de tudom hogy a második évad nagyban eltér a mangától . Viszont a harmadik évad tovább követi a mangát, ezért vannak olyan részek amiket kihagytak. Ugye az lenne a legésszerűbb ha elolvasnám a mangát, meg is próbáltam, de rögtön elvesztem benne.
Azt sem tudom hol kéne pontosan kezdenem, és azt se értem hogy mi történik. Lenne szíves valaki elmagyarázni a helyzetet, hogy úgy tudjam tovább nézni a sorozatot hogy értem is?
(és légyszi azoktól a spoilerektől amik az évad során fognak majd történni kíméljetek :) )
2018. máj. 1. 19:29
1/5 Juru válasza:
magyarul próbáltad olvasni? mert a facebookon van egy oldal, ahol lefordították a mangát.:)
2/5 Juru válasza:
bocsi az első vagyok, csak annyi hogy nem az összes van fent, csak pár kötet, de pl. az első rész egy bizonyos "otaku blog"-on van fent.
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Honnan tudtátok hogy angolul olvastam? XD
Am valamennyire tudok angolul de lehet magyarul egyszerűbb lenne :0
Köszönöm^^
2018. máj. 3. 21:33
5/5 anonim válasza:
Szia!
Közbe ez az oldal elkezdte továbbfordítani a sima Tokyo Ghoul mangát: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!