Tudtok mondani hosszú shounen animét?
Figyelt kérdés
Láttam már: Fairy Tail
Yu-Yu Hakuso
Kateikyo Hitman Reborn
Onepiece-t most is nézem(mielőtt még valaki írná)
Inuyasha
HxH
Bleach
Slayers
Naruto :"D(mielőtt meg ezt is írná valaki)
Yu-Hi-Oh
stb.-stb.Több most nem jut eszembe hirtelen csak szeretném érzéjeltetni hogy a kicsit hiresebbeket már láttam. ;)
Köszi minden választ!
2018. ápr. 15. 14:13
1/6 anonim válasza:
Shokugeki no Souma
Ginga Nagareboshi Gin
D.Gray-man
JoJo's Bizarre Adventure
Ezek is elég ismertek, de nem annyira mint a Naruto, szóval talán tudtam újat mondani.
2/6 anonim válasza:
Gintama - elsősorban paródia (főleg az elején), de vannak benne komolyabb részek is, illetve harcok is (a legtöbb harc a 300. rész után van)
3/6 anonim válasza:
Nem túl hosszú, de mindenképpen megéri szerintem a Fullmetal Alchemist Broterhood/Testvériség, vagy Akame ga kill
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindeninek,de egy kivételével mindegyiket láttam.Vagyis a Shokugeki no Soma-t most is nézem. :)
2018. ápr. 15. 23:52
5/6 yin válasza:
Én ajánlom a One piece-t ha még nem láttad, énis csak nemrég kezdtem nézni a tesm ajánlására. :D
6/6 anonim válasza:
Beelzebub
Boku no Hero Academia
Yuu Yuu Hakusho
Detective Conan
Yu-Gi-Oh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!