Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok hasonló animét...

Tudnátok hasonló animét mondani mint a Btooom!?

Figyelt kérdés
Annyi a kérésem hogy legyen romantikus, shounen legyen jó története és a csaj meg a fiú jöjjenek össze. Léccives segítsetek próbáltam a Googlét de most nem a barátom és az AnimeAddicts se. Előre is köszönöm

2017. szept. 15. 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Na, ilyen animék engem is érdekelnének :D

Amúgy ha még nem láttad, a Mirai Nikki-t megnézhetnéd, kicsit hasonlít rá és egész jó kis anime, persze nem annyira, mint a Btooom!.

2017. szept. 15. 13:32
 2/2 anonim ***** válasza:

-Sword Art Online (2 évad + 9 special) (+1 több, mint másfél órás Special, +1 2017-es film)

-Deadman Wonderland

-Danganronpa ( 3 évad, itt nem igazán van romantika)

-Gantz (ez a sorozat, szintén nincs romantika)

-Gantz:O (2016-os film)

-No Game No Life (ezt nem láttam, nem tudok róla sok mindent)

-Highschool of the Dead

-Fate/ stay night Unlimited Blade Works (itt van romantika)

Esetleg még az Akame ga Kill! .

Bocsi, hogy ha néhány anime nem romantikus, de gondoltam hát ha tetszene. De, ha romantikus animéket szeretnél nézni, akkor elküldhetem a MAL listámat ott található egypár :) Én is szereem azokat az animéket, amiben van egy kis (vagy sok) romantika.

2017. szept. 15. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!