Yaoisták! Ti hová soroljátok magatokat?
Figyelt kérdés
Akik szeretik a yaoit, azokhoz szól a kérdésem, nemtől függetlenül, hiszen jelleme mindenkinek van.
Az érdekelne, hogy, ha az 1-es a behódoló uke, a 10-es pedig a könyörtelen seme, ti a saját jellemetek hová raknátok be.
(5-ös a seke, nyilván)
Kort és nemet is írjatok, légy szíves!
2018. márc. 23. 12:04
1/12 Zsofi3335 válasza:
szerintem én egy 4-es cute uke vagyok^^bár nemtudom,a barátnőm és én is inkább sekék vagyunk(de ha lehet választani,akkor már inkább uke)14,lány
2/12 anonim válasza:
Én nem nézek yaoit, szóval nem is tudtam hogy ezek ilyen bdsm-es cuccok. Ma is megtudtam valamit xd
4/12 anonim válasza:
Szerinten én 3-as uke :) Amúgy szintén 14, lány
5/12 anonim válasza:
7 törődő, féltékeny seme, egyébként is biszex vagyok szóval ez nem volt nálam kérdés, hogy hova sorolnám magam.
6/12 anonim válasza:
Szerintem én 5-6 -os vagyok ->Határozott uke.
15/L
9/12 jdfGabrella válasza:
Én inkább Seme vagyok és az Uke típusok jobban tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!