Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez melyik anime?

Ez melyik anime?

Figyelt kérdés

Volt benne egy fehér hajú srác akinek kék szeme volt és félig shinigami volt ezért az emberek kitagadták őt mindenhonnan, annak ellenére hogy megmentette őket. Egyébkét nem olyan fajta shinigamik voltak benne mint pl a bleach-ben, ezek ilyen szörny félék voltak amiknek a bőre olyan kő szerű volt, és ilyen feketés szürkés színük volt meg vörös szemük.

A történet viszont egy hercegnővel kezdődik akinek zöld szeme és hosszú barna haja volt, az ő családját a szeme láttára a shinigamik megölték ezért elhatározta hogy megöli a shinigamik urát (aki a család jó barátja azt hiszem) és út közben találkozott ezzel a fél shinigami fehér hajú kék szemű fiúval.

Egy páncélhoz mennek, amivel el tudják puszitani az összes shinigamit, volt valamilyen járművük is amivel mentek egy sivatag szerű tájon.

A lány mindig azt mondogatta a fiúnak hogy szeretné ha az ég nem vörös lenne hanem olyan szép kék mint az ö szeme.

Meg is találták és elpusztították őket és kék lett az ég de a lány meghalt a végén.

Remélem jól le írtam a történetet, nagyon régen láttam és szeretném újra megnézi.

2018. márc. 4. 18:28
 1/3 vivus123 ***** válasza:
100%

Neppu kairiku bushi road

Szerintem ez lesz az :)

2018. márc. 5. 06:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző válaszolót támogatom mivel szerintem az lesz az
2018. márc. 5. 16:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)

igen ez az amit kerestem :D

2018. márc. 8. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!