Tudtok olyan animét ami a való életről szól mélyebb mondanivalóval?
Olyasmire gondolok ami nem fantasy vagy kitalált világban játszódik, és nem is az ős-vagy középkorban, hanem körülbelül egy mostani ember bele tudja magát képzelni az történetbe.
Olyan, aminek a végén elgondolkodom, esetleg annyira fordulatos hogy eláll a szavam, a lényleg hogy szórakoztató legyen és érdekes. A témáját nem kötöm ki, mert szerintem bármiből alkothatnak igazán jót.
Mellékesen...
nem pont ilyent keresek de hogy példát is hozzak eddig az egyik legszebb élményem a Clannad-del -after storyval volt, igaz az egy bizonyos fokig fantasy hiszen a Fuko szellem volt, de az alaptörténet a végére igazán lenyűgözött és azt tényleg megérte megnézni.
Várom a tippeket minden témában ami lenyűgözhet:)
Kuzu no Honkai - viszonzatlan szerelem, tehát nem egy szórakoztató darab
Nana - zenés, romantikus, vígjáték, dráma (a magyar szinkron szar, de az angol kifejezetten jó, ha nem lenne kedved feliratot olvasni)
Orange - öngyilkosság, barátság
Sakamichi no Apollon - kicsit olyan, mint a Nana, csak középiskolás diákokkal (ettől még nem lesz komolytalan, sőt)
Csak olyanokat írtam, amiket láttam, így biztosan van sok anime ezen kívül is, ami megfelel a kérésednek, de azt ráhagyom másokra.
ui.: Clannad After Story az egyik kedvencem, nemrég megvettem Steamen a visual novelt, csak sajnos már nem lesz meg az az élmény, mint elsőre.
Zankyou no Terror
Psycho-Pass
Boku dake ga Inai Machi
Evil or Live
Kokoro Connect
Monster
Ousama Game
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!