Tudnátok mondani komolyabb animeket?
Olyan animet keresek ,ami nem csupán a harcról szól .Ne legyen benne fantasy és hasonló nem realisztikus dolgok.
Történelmi is jöhet,amely a háború utáni időszakot mutatja be.
Kevés animet láttam eddig tehát sok újat fogtok mondani.
Eddig ami ehhez hasonló a death note ,death parade amit láttam,illetve most nézem a Rainbow című animet.Nagyjabol ezekhez hasonlót keresek
jaj,elfelejtettem hogy azt is épp nézem..
de azért köszönöm.
Paranoia Agent
Kino's Journey (2003)
Perfect Blue
Tokio Godfathers
91 Days
3-gatsu no Lion
Bartender
Zankyou no Terror
Hakuouki: ez történelmi témájú. Egy icipici fantasy van benne, de minimális, és a szereplők tényleg valós személyiségek voltak.
Another: ez egy horror anime, de ez volt az egyetlen horror egész életemben, amit élveztem is. Nem azért, mert félek, azért mert általában belealszok a horror filmekbe :)
Köszönöm
Megnézem mindet!:)
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Mahou Shoujo Madoka Magica
Evangelion (1995)
Death Parade
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Made in Abyss
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Tokyo Magnitude 8.0
Ha nem zavar, hogy nincs hozzá magyar felirat: Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu
Illetve még a Hotaru no Hakát (Szentjánosbogarak sírja) ajánlom nagyon, az egyik legtragikusabb Ghibli film, a második világháború alatt játszódik. Második világháborús film még a Hadashi no Gen, a Giovanni no Shima (Giovanni szigete), és a Kono Sekai no Katasumi ni (A világ innenső végén), ha a háborús téma jobban érdekel, bár ezek főképp a világháború alatt zajló eseményeket mutatják be.
#7.: A Rainbowt most nézi a kérdező, illetve írta, hogy ne legyenek benne nem realisztikus dolgok. Bár alapjáraton egyetértek a listáddal, de a Tokyo Magnitude 8.0 (és a Rainbow) kivételével mindegyik általad írt animében vannak nem realisztikus elemek.
Kimi no na wa
Koe no katachi <-- kötelező darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!