Mommimo kérdése:
Violet Evergarden?
Figyelt kérdés
SPOILER!
Megnéztem az első részt, és fantasztikusan tetszett, csupán egy valami érdekelne, mivel utána nem nééztem tovább. A hadnagya, Ő most meghalt? Vagy még nem derült ki? Mert első rész alapján nagyon úgy tűnik, hogy meghalt. Nem tudom, manga van e vagy ha valaki valahonnan hallott valamit akkor leírná kérem? A hadnagy él, vagy meghalt ott?
2018. febr. 18. 18:41
2/7 anonim válasza:
Light novel az alapja, abban él.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Milyen Light novel?
2018. febr. 18. 19:36
4/7 anonim válasza:
Bármilyen meglepő, a light novelnek is Violet Evergarden a címe.
5/7 anonim válasza:
Az első rész alapján én is azt hittem, hogy meghalt, de az utoljára kijött részben már én is elbizonytalanodtam :S
6/7 anonim válasza:
Na, benéztem Animeaddicts-on a spoiler szobába. Ott azt írták, hogy...
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Hogy a LN-ben Gilbert hadnagy nagyon is él ^^ Jól éreztem akkor én is a 6. részben.
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
7/7 A kérdező kommentje:
YESYESYES!!! Köszi mindenkinek!
2018. febr. 19. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!