Tudnátok ajánlani gyönyörű grafikájú animét?
Violet Evergarden (ez még fut)
Akatsuki no Yona
Barakamon
Chihayafuru
Chouyaku Hyakunin Isshu: Uta Koi
Hyouka
Nagi no Asukara
Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru
Soul Eater
Shoujo Shuumatsu Ryokou
A listán egy-kettőnek inkább különleges grafikája van, mint gyönyörű, de na.
Sok olyat írtam, melyeket ajánlottam volna, szóval kaptál egy szép csokorra valót. :) A többiek által írtak közül a Nagi no asukara-t kiemelem, extrém szép grafika.
Amit kihagytak, és számomra a pálmát viszi,
az a K-Univerzum animéi:
K (K-Project) - sorozat.
K - Missing Kings - anime mozi.
K - Return of Kings - sorozat.
Időrendben írtam. A történet sajnos nem erőssége a K-nak. Azonban van egy sajátos hangulata, stílusa, és extrém szép cgi grafikája.
(Egyébként ha festett grafikára vágysz, akkor érdekes és elég szép, elég egyedi a Hourou Musuko, az új évezredből, de a történet ennek se erőssége, és kissé ellentmondásos a jellemábrázolás: a kb 12 évesnek jelzett szereplők bárgyúsága váltakozik az érettebb 16 évesek gondolkodásmódjával... Ettől zavaros is kissé.)
Hyouka
Violet Evegarden
Ezeket én is ajanlom.
Plusz még
Tálas of Zestiria
Az előzőt megerősítem, sőt, van egy komolyabb jelentés síkja is a Made in Abyss-nak: a tudatalattit járják be ebben a kalandfilmben. Egyébként hamarosan jön a második évada, ami azért fontos, mert az első évad csak a 12. fejezettől indul be (a 13. rész duplahosszú, és itt ér véget az első évada), és erősen félbehagyott. Mégis érdemes végignézni a grafika és a hangulata, mondanivalója miatt, na meg mert hamarosan itt a folytatás. :)
De pl aki a festett hátteret szereti, annak számára Mushi-shi remek választás, sőt, az még inkább filozofikus anime sorozat.
Én ezt ezeket az animékat ajánlom:
-Dororo
-New Game
-Nanatsu no taizai
-Inu x Boku SS
-Satsuriku no tenshi
-Charlotte
-Bleach
-Ao no exorcist
-Hakkenden
Ezeket tudom neked ajánlani mert én is megnéztem már. Remélem tetszeni fog pár belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!