Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok ajánlani gyönyörű...

Tudnátok ajánlani gyönyörű grafikájú animét?

Figyelt kérdés
Olyan Shinkai Makoto(Kimi no na wa,Garden og words) szintűre gondoltam.A történet és a műfaja(?) most szinte teljesen mindegy.

2018. febr. 17. 09:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Violet Evergarden (ez még fut)

Akatsuki no Yona

Barakamon

Chihayafuru

Chouyaku Hyakunin Isshu: Uta Koi

Hyouka

Nagi no Asukara

Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru

Soul Eater

Shoujo Shuumatsu Ryokou

A listán egy-kettőnek inkább különleges grafikája van, mint gyönyörű, de na.

2018. febr. 18. 20:17
 12/20 anonim ***** válasza:
54%

Sok olyat írtam, melyeket ajánlottam volna, szóval kaptál egy szép csokorra valót. :) A többiek által írtak közül a Nagi no asukara-t kiemelem, extrém szép grafika.

Amit kihagytak, és számomra a pálmát viszi,

az a K-Univerzum animéi:

K (K-Project) - sorozat.

K - Missing Kings - anime mozi.

K - Return of Kings - sorozat.

Időrendben írtam. A történet sajnos nem erőssége a K-nak. Azonban van egy sajátos hangulata, stílusa, és extrém szép cgi grafikája.

(Egyébként ha festett grafikára vágysz, akkor érdekes és elég szép, elég egyedi a Hourou Musuko, az új évezredből, de a történet ennek se erőssége, és kissé ellentmondásos a jellemábrázolás: a kb 12 évesnek jelzett szereplők bárgyúsága váltakozik az érettebb 16 évesek gondolkodásmódjával... Ettől zavaros is kissé.)

2018. febr. 18. 21:15
 13/20 anonim ***** válasza:

Hyouka

Violet Evegarden

Ezeket én is ajanlom.

Plusz még

Tálas of Zestiria

2018. febr. 19. 15:41
 14/20 anonim ***** válasza:
30%
Nem. Az animéknek nincs grafikája. A kifejezés sem képzőművészeti, sem számítástechnikai definíciójának nem felel meg.
2018. febr. 21. 18:36
 15/20 Trevor. ***** válasza:
#14 A PC-s játékoknak is van grafikája. Attól még, hogy egy animált videó előre le van renderelve és nem in-game renderről van szó, miért ne lenne grafikája?
2018. febr. 23. 15:02
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
És a PC-s játékokra érvényes is a számítástechnikában használatos definíció. De az egy műszaki fogalom és itt most egy művészeti ág látványvilágára próbálják ráhúzni. Ráadásul itt művészeti ág lévén pont nem a műszaki szempont a legfontosabb. A klasszikus képzőművészeti fogalom pedig túlságosan távol áll a médiumtól.
2018. febr. 23. 16:36
 17/20 A kérdező kommentje:
Jó bocsánat nem szándékosan használtam ezt a fogalmat,nem tudtam hogy ez így nem helyes. :)
2018. febr. 23. 18:36
 18/20 anonim válasza:
75%
Nemrég néztem végig a Made in Abyss-t, és bár a történetben váltakoznak a "mesebeli" és a durvább jelenetek, a grafikája nagyon szép!
2018. febr. 24. 20:59
 19/20 anonim ***** válasza:

Az előzőt megerősítem, sőt, van egy komolyabb jelentés síkja is a Made in Abyss-nak: a tudatalattit járják be ebben a kalandfilmben. Egyébként hamarosan jön a második évada, ami azért fontos, mert az első évad csak a 12. fejezettől indul be (a 13. rész duplahosszú, és itt ér véget az első évada), és erősen félbehagyott. Mégis érdemes végignézni a grafika és a hangulata, mondanivalója miatt, na meg mert hamarosan itt a folytatás. :)

De pl aki a festett hátteret szereti, annak számára Mushi-shi remek választás, sőt, az még inkább filozofikus anime sorozat.

2018. febr. 27. 15:59
 20/20 Anime_Onii-chan válasza:
0%

Én ezt ezeket az animékat ajánlom:

-Dororo

-New Game

-Nanatsu no taizai

-Inu x Boku SS

-Satsuriku no tenshi

-Charlotte

-Bleach

-Ao no exorcist

-Hakkenden

Ezeket tudom neked ajánlani mert én is megnéztem már. Remélem tetszeni fog pár belőle

2019. júl. 2. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!